Oranje Leeuwinnen Voetbalshirts 2022-2023

Oranje Leeuwinnen Voetbalshirts 2022-2023

De nieuwe Oranje Leeuwinnen EK 2022-2023 voetbalshirts zijn met een hoop aandacht gepresenteerd door de KNVB en kledingsponsor Nike. In de Oranje Leeuwinnen tenues spelen de dames de EK-2022 wedstrijden. Ook de kwalificatiewedstrijden en de oefencampagne worden in dit 2022-2023 shirt gespeeld.

Tijdens het EK voor vrouwen, dat deze editie wordt gehouden in Engeland, nemen de dames van het Nederlands Elftal het in poule C op tegen de opponenten Zweden, Zwitserland, en Portugal. Nike is ook ditmaal weer verantwoordelijk voor het ontwerp van de Oranje Leeuwinnen voetbalshirts. Al sinds 1998 is Nike de kledingsponsor van alle elftallen van de KNVB; hier valt zowel de jeugd onder als de mannen en dus ook de dames. 

Anders dan bij sommige andere Europese landen worden de Oranje Leeuwinnen voetbalshirts enkel gedragen door de vrouwen en dus niet door het elftal van Louis van Gaal. De presentatie van de WK-shirts voor mannen staat gepland voor september van dit jaar.

Oranje vrouwen thuisshirt

Oranje Leeuwinnen Shirts 2022-2023

Het Oranje Leeuwinnen thuisshirt 2022-2023 beschikt deze editie over een nogal felle tint oranje, de zogeheten Nike Total Orange. Net zo opvallend bij het nieuwe Oranje tenue is de zwarte taping die zich aan de zijkanten van het voetbalshirt bevindt. Deze taping beschikt over dunne, glimmende strepen waardoor een blokken effect ontstaat. Het voetbaltenue is ook voorzien van een V-hals. Aan de achterkant van de hals is ook een v-design. 

Het Oranje Leeuwinnen uitshirt 2022-2023 is geheel stijl van de kleuren van de Nederlandse vlag en tevens geïnspireerd door de kunstbeweging ''de Stijl.'' Deze beweging ontstond in 1917 bij de oprichting van het gelijknamige tijdschrift ''De Stijl'' en kenmerkt zich door het gebruik van geometrische vormen en het gebruik van de zogenaamde primaire kleuren (oftewel: rood, geel en blauw). Deze kleurencombinatie is dan ook duidelijk te zien in het Nederlands Elftal vrouwen uitshirt. Het shirt zelf is wit en is op verschillende plekken voorzien van bijpassende rode en blauwe blokken. 

Oranje uitshirt vrouwen

Oranje Leeuwinnen Voetbalbroekje en Voetbalsokken 2022-2023

Het Oranje thuistenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje, een wat opvallende keuze bij het eveneens oranje shirt. Dit felle broekje bevat aan de zijkanten in ieder geval opnieuw een diagonale band in de oranje kleur. Voor de voetbalkousen geldt dat deze eveneens oranje zijn geworden en juist weer zijn voorzien van zwarte details.

Het uittenue van de Oranje Leeuwinnen wordt gecomplementeerd door een blauwe voetbalbroek. De rechterpijp is voorzien van het logo van de KNVB in dezelfde kleuren als op het uit voetbalshirt. Het Nike-merkteken op het voetbalbroekje is dit keer wit geworden. De voetbalkousen van het uit voetbaltenue Oranje Leeuwinnen 2022-2023 zijn wit en hebben rode en blauwe blokken gekregen.

Oranje Leeuwinnen Voetbalshirts 2022-2023 kopen? 

VoetbalShirtsKoning is de nummer één Oranje voetbalshop van Nederland en daarom kun je bij ons rekenen op een uitgebreide replica collectie Oranje voetbalkleding. Onze lijn bestaat uit een groot aantal polyester shirts die je kunt kopen voor kids, volwassenen, jongens en meisjes. Deze collectie is van uitstekende kwaliteit, maar ook erg goedkoop, wat ervoor zorgt dat je als Oranje-liefhebber een prima alternatief hebt. Tijdens de duels van de Oranje dames hoeft niemand stil te zitten, want we hebben alles in huis om een top EK tegemoet te gaan. En voor de echte fans bestaat er ook de optie om jouw naam te laten bedrukken op de achterkant van het voetbalshirt. Tijdens het EK 2022 moet íedereen meejuichen. Met een hopelijk een voetbalshirt dat net zo memorabel zal zijn als dat shirt uit 2017!

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen