Feyenoord Uitshirt 2016-2017

Feyenoord Uitshirt 2016-2017

Fris en opvallend! Dat zijn de eerste omschrijvingen die bij ons opkomen als we het nieuwe Feyenoord uitshirt 2016-2017 onder handen nemen. Het nieuwste Feyenoord uitshirt voor 2016-2017 is inmiddels dan ook gepresenteerd door Adidas en de Rotterdamse club. In dit moderne voetbalshirt speelt de club de uitwedstrijden in de verschillende competities van 2016-2017. Voor dit seizoen zullen dat de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League zijn. Het Legioen hunkert weer naar de hoofdprijzen, want de verwachtingen zijn in Rotterdam altijd hooggespannen. Het nieuwe shirt van Feyenoord heeft in vergelijking met vorig seizoen een complete metamorfose ondergaan. Hoewel het Feyenoord uitshirt van vorig seizoen ook lekker opvallend was, is de toon toch heel anders. Fel, maar niet overheersend. Modern, maar toch ook heel degelijk. De eerste wedstrijd die de Rotterdammers zullen spelen in het nieuwe seizoen, vindt plaats op 31 juli. In Amsterdam wacht PSV als tegenstander tijdens de Johan Cruijff Schaal. Tijdens het officieuze startsein voor het nieuwe seizoen speelt Feyenoord als de bezoekende ploeg. Hoogstwaarschijnlijk gekleed in het nieuwe Feyenoord uitshirt 2016-2017.

Feyenoord uitshirt 2016-2017

De belangrijkste kleur van het Feyenoord uitshirt voor 2016-2017 is de kleur licht blauw. Deze komt zowel terug aan de voorkant als aan de achterkant van het shirt. Aangevuld met donker blauwe en zwarte accenten wordt het shirt keurig afgemaakt. Terwijl de lichte kleur dominant is, zien we verschillende lijnen in diverse kleuren terug. Bovenaan beginnend vallen eerst de blauwe strepen van Adidas te zien, aan beide kanten van de schouders. De schouders zijn voorzien van een dunnere stof, die ervoor moeten zorgen dat het shirt beter door ademt. De gave hals is rond en loopt uit naar twee knoopjes, die op hun beurt kunnen worden geopend. De ronde hals is zwart van kleur, terwijl de knoopjes in dezelfde kleur zijn als de lichtblauwe achtergrond. Iets verder naar beneden komen we de twee logo’s tegen: links die van Feyenoord en rechts die van Adidas. Het Adidas logo is weer in het ‘navy blue’, terwijl het clublogo in de eigen kleuren is. De ster die boven het logo staat geborduurd is in het goud en staat voor de 14 kampioenschappen. Daarna volgen een aantal horizontale strepen; eerst een smalle witte streep, vervolgens twee dikkere strepen in twee verschillende kleuren blauw, om daarna weer af te sluiten met een witte streep. Alle strepen nemen overigens de volledige breedte van de voorkant van het shirt in beslag. Daaronder volgt het logo van Opel, grotendeels in het zwart, maar wel voorzien van witte randen. Het logo van de Duitse sponsor komt ook terug op de mouwen. De autofabrikant is sinds 2013 shirtsponsor van de club. Het contract tussen beide partijen loopt aan het einde van het seizoen af en de Duitsers hebben Feyenoord laten weten dat het contract niet verlengd gaat worden. Net zoals we al eerder meldden bij het nieuwe thuisshirt van de club, is het Opel logo op het uitshirt ook weer heel nadrukkelijk aanwezig. Té nadrukkelijk. De autofabrikant staat weliswaar bekend om het grote logo, maar het had allemaal wel iets minder groot gemogen.

Feyenoord uitshirt nieuw 2016-2017

Feyenoord uittenue 2016-2017

Het uittenue van Feyenoord wordt aangevuld met een voetbalbroekje en sokken in dezelfde kleuren. Het eveneens licht blauwe broekje heeft aan beide zijkanten blauwe lijnen lopen. De shorts lopen aan de zijkanten via een witte streep over naar een zwarte lijn. Dezelfde lijn is in de omtrek van het broekje te vinden. De logo’s zelf hebben elk een andere kleur. Daar waar het Feyenoord logo zijn eigen karakter aanhoudt, is het Opel logo aan de linker voorkant in het zwart. Het Adidas logo is in dezelfde felblauwe kleur als de Adidas lijnen aan de zijkant van het broekje. Dit logo is aan de achterkant van het broekje te vinden, aan de linkerkant welteverstaan. De sokken van het Feyenoord uittenue voor 2016-2017 zijn tevens licht blauw, met aan de bovenkant drie Adidas strepen in het helder blauw. Deze strepen zien we in dezelfde stijl steeds vaker terug in de 2016-2017 collecties van Adidas. Verder hebben de kousen een zwarte horizontale lijn. Deze is recht onder de Adidas strepen te vinden. Het Adidas logo is ter hoogte van de scheen te vinden, terwijl de onderkant van de kousen een grijze vlak bevatten. Zowel aan de onderkant van de wreef als onder de hak.

Nieuw Feyenoord shirt 2016 2017

Feyenoord uitshirt 2016-2017 kopen

Feyenoord uitshirt seizoen 2016-2017

Wij vinden het Feyenoord uitshirt 2016-2017 bijzonder geslaagd. Met de frisse look is het een waardig opvolger van het vorige uitshirt. Het nieuwe shirt is al officieel in gebruik genomen, tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II, op 1 mei 2016 in Tilburg. De wedstrijd werd met 0-1 gewonnen door de Rotterdammers en de eerste voortekenen lijken daarmee goed voor het nieuwe shirt. Het uitshirt zal volgend seizoen worden gedragen door onder meer aanvoerder Dirk Kuyt, Eljero Elia, Michiel Kramer en Tonny Vilhena. Met het aantrekken van de Deense aanvaller Nicolai Jörgensen zijn de verwachtingen hoog wat betreft de doelpuntenproductie van het Rotterdamse aanvalsduo. Voor alle fans die opnieuw hopen op Europees voetbal en misschien zelfs wel de landstitel, is het Feyenoord fanshirt gelanceerd. Met het Feyenoord fanshirt heb je een betaalbaar shirt, dat ook nog eens kan worden voorzien van shirtbedrukking. Zo loop je bijvoorbeeld met de naam en rugnummer van clubheld Dirk Kuijt achterop jouw shirt. Of je eigen naam en rugnummer natuurlijk. Ook kunnen fans van alle leeftijden terecht in de webshop van Voetbalshirtskoning. Wij zijn er voor kids en volwassenen! Selecteer snel jouw maat en zorg dat je klaar bent voor 31 juli. Om 18:00 is de aftrap!

Klantbeoordeling 8.6

9408 beoordelingen