Ajax Thuisshirt 2016-2017

Ajax Thuisshirt 2016-2017

Daar is ‘ie dan, het Ajax thuisshirt 2016-2017. Het was even wachten, maar het nieuwste shirt van Ajax is dan eindelijk gepresenteerd. De Amsterdamse club, kledingsponsor Adidas en spelers als Nemanja Gudelj, Davy Klaassen en Amin Younes vormen het gezicht van de grootschalige campagne. Ajax zal in ieder geval de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en de Champions spelen in dit, uiteraard, rood-witte shirt. Inmiddels heeft de nieuwe trainer Peter Bosz al de eerste training met zijn elftal afgelegd en is het wachten tot het nieuwe seizoen dan eindelijk van start gaat. Of dat meteen in dit nieuwe shirt zal gebeuren lijkt echter onwaarschijnlijk. De eerste wedstrijd is namelijk op zondag 7 augustus, uit bij het eveneens rood-witte Sparta. Wat meteen opvalt is dat sportmerk Adidas opnieuw kiest voor het design waar de drie strepen langs de zijkanten van het shirt lopen, in plaats van over de schouders en mouwen. Het zorgt voor een modern shirt dat fris en sportief oogt. We bespreken het 2016-2017 thuisshirt van Ajax graag met je in ons blogartikel van vandaag.

Ajax thuis shirt 2016-2017

Het Ajax thuisshirt 2016-2017 beschikt zoals gewoonlijk over de traditionele clubkleuren. Dat is het altijd al geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Uiteraard betekent dit een rood verticaal vlak over het midden van het voetbalshirt en witte zijkanten. In tegenstelling tot het nieuwe Ajax uitshirt, heeft het thuisshirt een v-hals in plaats van een ronde kraag. Aan de binnenzijde van de kraag zijn de drie Amsterdamse kruizen horizontaal terug te zien, met daaronder een witte streep. Dezelfde kruizen zien we ook terug aan de achterzijde van het nieuwe voetbalshirt. Andere symbolen vinden we op borsthoogte, aan de voorkant in dit geval. Het Adidas logo is daarbij rechts te zien en het clublogo links. Beide logo’s zijn geborduurd en ook de drie sterren staan boven het logo van de club verwerkt. Deze drie sterren verwijzen naar de 33 landstitels van de Amsterdammers in hun 116-jarig bestaan. Net onder de beide logo’s vinden we de bedrukking van shirtsponsor Ziggo terug. De aanbieder van kabeltelevisie zal tot zeker 2019 op het shirt blijven staan. Voor Adidas geldt dat overigens ook. Het Duitse sportmerk sponsort de Amsterdamse club al sinds 2000 en heeft nog een contract lopen voor drie seizoenen. Met voor alle betrokken partijen hopelijk een flinke stap dichter bij de vierde ster.

Ajax thuisshirt voor seizoen 2016-2017

Ajax thuis tenue 2016-2017

Het voetbalbroekje en de voetbalsokken staan in lijn met de verwachtingen. Beide items zijn wit en kennen rode accenten. Het witte voetbalbroekje heeft, net als het shirt, de Adidas strepen aan de zijkant lopen. Deze zijn in het rood en omringd door een witte overgang. Op het broekje staan zowel het logo van de club als het merk, wederom in de rode kleur. Ook voor de kousen geldt dat ze wit zijn en rode accenten hebben. Aan de bovenkant staan de drie Adidas strepen en een rode balk en over het midden de naam Ajax. Het logo van Adidas is ook aan de achterkant van de sok te vinden. Zoals bij alle nieuwe tenues uit de 2016-2017 collectie van Adidas, is ook de uitvoering van Ajax uitgerust met de geavanceerde ‘Adidas Climacool’ technologie. Deze technologie staat voor meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de gebruiker optimale prestaties kan leveren. Het is in dit tenue dat sterren als Klaassen, Bazoer, Younes, El Ghazi, Gudelj zullen schitteren tijdens het komend seizoen. Met als eindstation het kampioenschap. Want met minder dan de eerste plek zal geen genoegen worden genomen in Amsterdam. Vooral niet na het debacle van vorig seizoen.

Ajax thuisshirt nieuw 2016-2017

Ajax voetbalshirt 2016-2017 kopen?

Ajax shirt thuis 2016-2017

Ga jij met vol vertrouwen het nieuwe seizoen in? Doe dat dan in het nieuwste Ajax shirt. Het nieuwe Ajax thuisshirt voor 2016-2017 is vanaf nu verkrijgbaar. Voor alle Ajax gezinde supporters hebben we ook een brede collectie met Ajax fanshirts. Hijs jezelf in het rood-wit en speel de sterren van de hemel. Dit is namelijk dé plek voor voetbalshirts en fanshirts. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en daardoor voor zowel de jonge Ajax fan als de volwassen supporter. Dankzij de mesh structuur voelt het shirt prettig aan en gaat deze nog lange tijd mee. Hierdoor kun je nog seizoenen vooruit met jouw eigen Ajax fanshirt. Maar eerst even afwachten tot begin augustus. Zondag, 7 augustus om 14:30; zet het alvast in je agenda. Met een aantal miljoenenaankopen en Peter Bosz als nieuwe trainer moet dan de jacht worden ingezet op de 34e landstitel. En hopelijk ook een keer Europees succes.

Klantbeoordeling 8.6

13358 beoordelingen