Nederlands Elftal Uitshirt 2018-2020

Nederlands Elftal Uitshirt 2018-2020

Lichtblauw is de opvallende kleur van het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt 2018-2020. Dat betekent dat we de komende tijd mogen genieten van dit frisse voetbalshirt dat door Nike en de KNVB is gelanceerd. Het shirt zal in elk geval worden gedragen tijdens de uitwedstrijden in de nieuw opgezette UEFA Nations League. Ook is dit het shirt dat wordt gedragen tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020. De presentatie van het nieuwe Nederlands Elftal uitshirt was op hetzelfde moment als tijdens de presentatie van het Nederlands Elftal thuisshirt 2018-2020. Net als het thuisshirt zullen we nu ook het uitshirt van Oranje verder onder de loep nemen.

Nederlands Elftal uitshirt 2018-2020

Het vorige uitshirt van Oranje was wel heel erg gaaf om te zien, maar nu maakt het donkerblauw dus plaats voor lichtblauw. Ondanks dat het KNVB-logo in dezelfde stijl is als bij het vorige shirt, heeft het nieuwe uitshirt een geheel eigen karakter. Wij vinden het dan ook een verfrissend shirt dat symbool moet staan van een nieuw begin. Het uit voetbalshirt van Oranje wordt onder meer gekenmerkt door de ruiten en diagonale strepen. Deze zogenaamde all-over print komt weer van het shirt van 1988. Natuurlijk is het vooral het thuisshirt dat legendarisch werd, maar ook het uitshirt staat voor Nederlands voetbalhistorie. Het was namelijk de huidige trainer van Oranje, Ronald Koeman, die in dat shirt kampioen van Europa werd. Ook de mouwen zijn opvallend. Deze zijn lichtblauw, maar hebben een iets andere tint dan de body van het shirt. Daarnaast zijn de mouwen opgevuld met flitsende strepen, die op een subtiele manier in elkaar overlopen. De hals van dit splinternieuwe Nederlands Elftal uitshirt loopt eerst diagonaal, maar gaat dan over naar een rechte hals.

Nederlands Elftal uit voetbalshirt 2018-2020

De icoontjes van Nike en de KNVB vallen ondanks de enigszins drukke strepen goed op. Zowel het Nike-teken rechts als het KNVB-logo links zijn dikgedrukt en in de kleur zwart afgebeeld. Het KNVB-logo heeft een extra lading gekregen vanwege het 125 jarige bestaan. Zoals elk voetbaltenue van Nike bevat ook dit voetbalshirt verschillende details die het vermelden waard zijn. De binnenzijde en de achterzijde van de hals zijn namelijk uitgerust met een strip in de kleur donkerblauw. Ook is aan de binnenkant een kleine koningskroon te vinden, die verwijst naar het Nederlandse koningshuis. Dat er aan de achterzijde ook een print van de Hollandse leeuw te vinden is, maakt dit shirt er één met veel traditie.

Nederlands Elftal uittenue 2018-2020

Welke kleur broekje het best bij een lichtblauw voetbalbroekje past? Wij moeten in elk geval meteen aan donkerblauw denken en dat is bij het Nederlands Elftal uittenue 2018-2020 ook het geval. Het Nike voetbalbroekje is donker van kleur en beschikt aan de zijkanten over een flitsende Vapor Aeroswift print, die ook op de mouwen van het shirt te zien is. Opmerkelijk feitje is dat de shorts niet over naden bevatten, waardoor de spelers beweeglijker zijn en dus  minder hinder zouden moeten ondervinden. Op het broekje vinden we ook weer de logo's van Nike en de KNVB. De voetbalsokken zijn licht blauw. Het nieuwe uittenue van Oranje wordt voor het eerst gedragen tijdens de interlandperiode van eind mei/begin juni. Terwijl andere landen zich dan voorbereiden op het WK doet Nederland alleen mee voor de eer.

Nederlands Elftal uit shirt 2018-2020

Nederlands Elftal uitshirt kopen?

Daarna zal het shirt zal onder meer worden gedragen tijdens de UEFA Nations League. Dit is een toekomstige competitie die om de twee jaar zal worden gespeeld tussen de 55 UEFA-landen. De competitie zal na het WK 2018 van start gaan. Door dit toernooi komen de vriendschappelijke interlands te vervallen. Het uitshirt van het Nederlands Elftal is verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen en heren als dames. Voor wie op zoek is naar fanshirts van het Nederlands Elftal kan er uitgebreid gewinkeld worden in onze voetbal webshop. Daarbij kan gekozen worden voor shirtbedrukking. Kies voor je eigen naam en favoriete rugnummer of ga voor die van sterspelers als Wijnaldum, Strootman of Van Dijk. Dit zijn namelijk de spelers die uitkomen bij de Europese topclubs en Oranje bij de hand moeten nemen. Met hopelijk directe kwalificatie voor het EK 2020 als gevolg. Wij hebben in elk geval weer hoop en dat komt mede dankzij het Nederlands Elftal uitshirt 2018-2020.

Klantbeoordeling 8.7

11500 beoordelingen