Nederlands Elftal Shirt Memphis Depay

Nederlands Elftal Shirt Memphis Depay

Met Oranje gaat het de laatste tijd alweer een stuk beter en dat komt onder meer als het het Nederlands Elftal shirt van Memphis Depay zien voorbijkomen. Net als andere bepalende spelers zoals Frenkie de Jong of Matthijs de Ligt geldt dat Memphis Depay internationaal indruk maakt. Dat doet het wekelijks in het voetbalshirt van Olympique Lyon. Daar scoort de aanvaller doelpunt na doelpunt en geeft hij de ene na de andere assist. Bij Oranje wordt hetzelfde van hem verwacht en allemaal met één einddoel: kwalificatie voor het EK 2020.

Nederlands Elftal Memphis shirt

Dat gebeurt allemaal in een fraai oranje shirt dat wat ons betreft tot de mooiste edities hoort van de laatste jaren. Natuurlijk komt dat voor een deel ook omdat we weer eindelijk hoop hebben in Oranje, maar het shirt zelf ziet er prima uit. De zwarte details op de borst zetten mooi af tegen de oranje achtergrond en de kleurverschillen rondom de schouders geven dit gave exemplaar voetbalkleding een snel uiterlijk. Ook de strip die aan de achterkant van het shirt staat is erg gaaf om te zien en iets nieuws voor de huidige Nike-collecties. Het mooiste onderdeel van het shirt vinden we echter het wapen van de KNVB dat op een krachtige manier op het shirt is verwerkt. Is dit het shirt waarin Oranje weer een grote stap vooruit zet naar nieuwe successen?

Nederlands Elftal shirt 2018 2019

Nederlands Elftal shirt kopen?

Bij Voetbalshirtskoning geloven we er in elk geval weer in en daarom vind je bij ons een grote collectie aan replica voetbalshirts. Daarin is een speciaal plekje vrijgemaakt voor de artikelen van het Nederlands Eltal. Daar vind je onder meer ook een hoop voetbalshirts die niet alleen goedkoop zijn, maar ook verkrijgbaar zijn voor zowel kids als seniors. Dat je in onze webshop ook kunt kiezen voor shirtbedrukking zorgt ervoor dat je voor het Memphis shirt kunt gaan. Zo geniet je van je eigen voetbalshirt dat het rugnummer en de naam heeft van je favoriete Oranje-speler. Wij geloven namelijk heilig in het sterke rechterbeen van Memphis Depay. Op naar de Nations League finale en op naar het EK 2020!

Klantbeoordeling 8.7

12263 beoordelingen