Nederlands Elftal Shirt Frenkie de Jong

Nederlands Elftal Shirt Frenkie de Jong

Het Nederlands Elftal shirt dat gedragen wordt door een speler als Frenkie de Jong staat symbool voor nieuwe hoop. Want wat hebben we een paar jaar lijdzaam moeten toekijken hoe Oranje twee grote eindtoernooien achter elkaar misliep. De weg omhoog lijkt weer te zijn gevonden en dat komt voor een groot deel door de stormachtige ontwikkeling van Frenkie de Jong. De sierlijke speler van Ajax is misschien wel het meest typerende product uit de Nederlandse voetbalschool. Wat genieten we ervan om Frenkie de Jong te zien schitteren in het Nederlands Elftal shirt.

Nederlands Elftal Shirt van Frenkie de Jong

Het huidige Nederlands Elftal shirt is wat ons betreft één van de mooiste edities van de laatste jaren. Dat komt niet alleen omdat het synoniem staat voor een nieuwe lichting van toekomstige wereldsterren, maar ook vanwege de combinatie tussen een modern shirt met een klassiek randje. Terwijl de pasvorm strak is en over een moderne hals beschikt net als de details rondom de schouders maakt ook de klassieke leeuw indruk. Op dit shirt staat het KNVB-wapen in het zwart afgebeeld en dat staat mooi af tegen de oranje body van het Nederlands Elftal shirt 2018-2019. Ook het Nike-teken is in het zwart verwerkt. Opmerkelijk is dat de samenwerking met Nike alweer van 1996 dateert en nog zal doorlopen tot 2026.

Nederlands Elftal shirt Frenkie de Jong

Nederlands Elftal thuistenue 2018-2019

Anders dan bij het vorige voetbaltenue bestaat het huidige tricot uit het oranje Nederlands Elftal shirt, een wit voetbalbroekje (met zwarte accenten) en oranje voetbalsokken. Aan de zijkanten van zowel het voetbalbroekje als het shirt zijn geen naden te vinden om ervoor te zorgen dat de drager nog minder hinder ervaart en dus nog flexibeler en sneller wordt. Daarnaast moet het tenue lichter aanvoelen dan vorige edities net als sneller opdrogen.

Nederlands Elftal shirt kopen?

Met Frenkie de Jong binnen de gelederen kunnen 17 miljoen voetbalfans niet meer wachten op de komende eindtoernooien. Zowel de kids als senior-fans kunnen weer optimistisch vooruit kijken, want we hebben het in elk geval geschopt tot de halve finale van de veelbesproken Nations League. Voor al die fans die er weer in geloven, hebben wij bij Voetbalshirtskoning voor een voordelig geprijsde collectie voetbalkleding gezorgd. Wat dat betekent? Dat je met onze replica Nederlands Elftal voetbalshirts een goedkoop alternatief hebt op de normaal zo dure producten. Omdat je ook voor shirtbedrukking kunt kiezen kun je ook kiezen voor jouw eigen Frenkie de Jong shirt. Kom op Frenkie en Hup Holland hup!

Klantbeoordeling 8.7

12263 beoordelingen