Martens Shirt

Martens Shirt

Het is weer genieten bij het Nederlands Elftal. Terwijl het herenelftal met spelers als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong in het Oranje shirt weer reden tot hoop biedt, is dat bij de vrouwen net zo het geval. En bij de dames denken we al snel aan namen als Vivianne Miedema en Lieke Martens die in hetzelfde Oranje-shirt indruk maken. En met die twee hebben we het meteen over de beste speelsters van de wereld.

Zo is Miedema topscorer van de Engelse competitie en werd ze gekozen tot beste speelster van Engeland, terwijl Lieke Martens in het Barcelona shirt in 2017 werd verkozen tot beste speelster van de wereld. Diezelfde Martens heeft nu volop lof voor Miedema. Want ze “ziet in Miedema haar opvolgster als beste speelster van de wereld”.

Blij dat Viv Nederlandse is

Het is erg knap, vindt Martens. Ze denkt dat Miedema een hele mooie toekomst voor zich heeft en is blij dat ‘Viv’ Nederlandse is. Op de vraag of Miedema het in zich heeft om te worden gekozen tot beste speelster van de wereld, geeft Martens aan dat ze dat “inderdaad denkt”. Zelf werd de Martens in 2017 gekozen tot beste speler van de wereld toen ze 24 jaar was. Na bij een aantal Scandinavische clubs te hebben gespeeld, is Martens nu actief in het FC Barcelona shirt waar ze de Spaanse cup op haar naam heeft staan. Op dit moment strijdt Barça met Atlético Madrid om de titel en bedraagt het verschil slechts 3 punten.

WK 2019 als podium

Ondertussen komt het WK 2019 ook al dichterbij en daarom denken we in Nederland natuurlijk al stiekem vooruit naar de eerste wedstrijd waarin de Oranje Leeuwinnen het mogen opnemen tegen Nieuw-Zeeland. Terwijl het WK op 7 juni van start gaat, moeten we wel even geduld hebben: pas op dinsdag 11 juni is het de beurt aan de vrouwen. Dan mag het allemaal gebeuren in het Martens shirt. Denk jij dat de middenvelder van Barcelona net zo’n indruk gaat maken als op het EK 2017 in eigen land? Bereid jezelf dan voor en hul jezelf in één van de stoere dames voetbalshirts.

Gerelateerde producten

Klantbeoordeling 8.5

15621 beoordelingen