Manchester United Uitshirt 2017-2018

Manchester United Uitshirt 2017-2018

Het was een paar keer knipperen met de ogen bij het zien van het Manchester United uitshirt 2017-2018. Want het lijkt in eerste instantie niet helemaal op een voetbalshirt. Toch neemt de presentatie door niemand anders dan Paul Pogba al meteen de twijfels weg. Dit is het shirt dat volgend seizoen veelvuldig op je beeldscherm te zien zal zijn. Want als het aan Pogba en Mourinho ligt, schopt de Engelse ploeg het tot meerdere finales. Het nieuwe uitshirt van Manchester United voor 2017-2018 is gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Engelse miljoenenclub. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de uitduels in de Premier League, League Cup, FA Cup en Champions League gedurende het volgende seizoen. Het donkere Adidas shirt is overigens gebaseerd op een memorabel shirt uit de rijke clubhistorie. Welke dat precies is lees je hieronder.

Manchester United uitshirt 2017-2018

Adidas heeft een nieuwe weg ingeslagen voor de collecties van 2017-2018. Het nieuwe uitshirt van Manchester United is daar één van de beste voorbeelden van. Het voetbalshirt is grotendeels donkergrijs/zwart van kleur en heeft een all-over print over het shirt lopen. Wat opvalt aan deze print zijn de geometrische vormen. Waar deze vandaan komen? De uitshirts in de periode van 1990 tot 1992. Het hoogtepunt in deze succesvolle periode was de winst van de Europa Cup II, de vroegere Europa Cup voor bekerwinnaars. In de finale die in de Rotterdamse Kuip werd gespeeld, werd onder begeleiding van trainer Alex Ferguson FC Barcelona verslagen. De eindstand was 2-1, met twee doelpunten van Mark Hughes. Andere sterren van dat elftal waren Denis Irwin, Bryan Robson, Paul Ince en Steve Bruce. Ronald Koeman scoorde overigens voor Barcelona, dat destijds getraind werd door niemand minder dan Johan Cruijff. Het uitshirt van 1990-1992 was wel iets lichter van kleur; blauw en witte accenten. Anders dan het uitshirt van 25 jaar geleden heeft het uitshirt nu een ronde hals. De drie Adidas strepen lopen in de kleur wit langs de zijkanten van het shirt. Opnieuw is het shirt door Adidas ontwikkeld. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat aan de rechterkant. Het clublogo staat weer links. Ook Chevrolet prijkt met haar logo op het midden van het shirt. De club en de Amerikaanse autofabrikant heb tot 2021 een contract lopen.

Manchester United uitshirt 2017-2018

Manchester United uittenue 2017-2018

Het tenue van Manchester United is in zijn geheel donker van kleur en wordt aangevuld door zwarte shorts met aan de zijkanten de drie witte strepen van Adidas. Het Manchester United clublogo staat aan de rechterkant en het Adidas logo staat achterop het boekje. De sokken zijn eveneens helemaal zwart van kleur. De laatste keer dat Manchester United een zwart uitshirt had is al meer dan tien jaar geleden: tijdens het seizoen 2003-2004. Zoals alle moderne tenues van Adidas zijn de nieuwste tenues van de club uitgerust met de zogeheten Adidas Climacool technologie. Doel daarvan is om te zorgen voor meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Van de spelers wordt zo verwacht dat ze nog betere prestaties kunnen leveren. En met het propvolle Engelse voetbalkalender zal dat meer dan nodig zijn.

Manchester U uitshirt 2017-2018

Manchester United uitshirt kopen?

Het nieuwste uittenue van de club van Daley Blind is vanaf nu te verkrijgen en is al razend populair. Want met de miljoenenaankopen van de laatste seizoenen wil de club weer een gooi doen naar de absolute top van Europa. Of dat echt gaat lukken, valt nog te bezien, maar met de Europa League-winst is al wel een statement gemaakt door José Mourinho en de zijnen. Want de Portugees is gekomen om te winnen en datzelfde geldt voor Pogba en Lukaku. Het tricot wordt vanaf verder gedragen door voetballers als Juan Mata, Marcos Rojo, Ander Herrera, Marcus Rashford, Antonio Valencia en Marouane Fellaini. Het nieuwe Manchester United uitshirt is natuurlijk ook te bestellen in de uitgebreide voetbal webshop van Voetbalshirtskoning. Daarin hebben we verschillende Premier League shirts, maar het is toch echt het shirt van Man U dat de aandacht weet te trekken. De club is niet voor niets één van de allergrootsten op aarde en verdient daarom een speciaal plekje in onze webwinkel. Dat betekent in dit geval dat je kunt kiezen en het bedrukken met je eigen naam. Want het Manchester United uitshirt 2017-2018 is pas echt compleet als jouw naam achterop staat.

Klantbeoordeling 8.5

15633 beoordelingen