Manchester United Thuisshirt 2020-2021

Manchester United Thuisshirt 2020-2021

Niet iedereen had het zien aankomen, maar het Manchester United thuisshirt 2020-2021 zal worden gedragen door niemand minder dan Donny van de Beek. Dat zal ‘ie doen met rugnummer 34 als eerbetoon aan z’n maatje Nouri. Terwijl veel voetbalfans stiekem dachten dat de blonde middenvelder zou worden gepresenteerd door FC Barcelona is het Manchester United dat aan het langste eind trekt. En dat is wat ons betreft ook een hele prima transfer. Bovendien was ook Nouri er erg emotioneel onder toen hij het nieuws van de transfer hoorde. Volgens z’n vader zouden er tranen over z’n wangen zijn gelopen. Vinden we heel erg mooi! 

Manchester United thuisshirt 2020-2021

Dat geldt ook voor het shirt zelf, alhoewel het voetbalshirt wel redelijk herkenbaar is. Zo wijkt het shirt niet helemaal af van het standaard design van de Britse voetbalclub: oftewel een rood shirt met in de voorgrond de logo’s; daar komt het in het kort even op neer. Toch is het nieuwe voetbalshirt van Man U wel een eerbetoon aan het befaamde clubembleem. Het shirt beschikt namelijk over een all-over print, die geïnspireerd is het clublogo; zo zijn er overal dunne, gele en zwarte strepen te vinden. Daarnaast is het shirt voorzien van een ronde hals en vinden we de 3 Adidas strepen op de schouders. Dat is in dit geval alleen over de bovenkant van de schouders, zonder dat ze doorlopen over de armen. En dat is best fraai.

Manchester United shirt thuis 2020-2021

Manchester United thuistenue 2020-2021

Heel verrassend is de rest van het Manchester United voetbaltenue verder niet. Het tenue wordt namelijk gecompleteerd door een voetbalbroekje in de kleur wit terwijl er over de zijkanten weer rode Adidas strepen lopen. De voetbalsokken zijn zwart geworden en zijn voorzien van allerlei flitsende strepen. Aan de bovenkant van deze kousen komen we de Adidas strepen tegen in de kleur rood. Over het midden van de sokken kunnen de clubnaam aflezen. In tegenstelling tot de replica editie, is de authentic-lijn voorzien van de zogenaamde AeroReady technologie. Dat zorgt ervoor dat de speler het shirt nauwelijks voelt tijdens het dragen. Zo wordt vocht meteen afgestoten en wordt de drager daardoor nauwelijks belast. 

Manchester United thuisshirt 2020-2021

Manchester United voetbalshirt kopen?

We hebben in Nederland volop reden om Manchester United te volgen, want met de transfer van Donny van de Beek naar de Premier League hebben we na spelers als Ruud van Nistelrooij en Jaap Stam weer een topper in dienst van de Mancunians. Dat de inmiddels ex-Ajacied meer dan trots op zijn transfer mag zijn, dat lijkt ons wel duidelijk. Want om te mogen spelen in het magische Old Trafford is natuurlijk een jongensdroom die uitkomt. Wij kunnen niet wachten tot de eerste keer dat Van de Beek zijn opwachting maakt in het Manchester United thuisshirt 2020-2021.

Klantbeoordeling 8.6

13478 beoordelingen