Manchester United Thuisshirt 2017-2018

Manchester United Thuisshirt 2017-2018

Er was weliswaar geen twijfel over dat het nieuwe Manchester United thuisshirt rood zou worden, maar het design verraste wel. Want toen Luke Shaw, Phil Jones en Jesse Lingard het shirt voor het eerst presenteerden, ging alle aandacht uit naar de kraag met knopen. Het is in ieder geval in dit rode shirt dat Manchester United de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuisduels zal spelen op het Old Trafford. Het elftal van Mourinho eindigde vorig seizoen op de 6e positie in de Britse Premier League, maar won ten koste van Ajax de Europa League. Hierdoor komt de Engelse ploeg komend seizoen uit in het grootste clubtoernooi op aarde. Manchester moet weer rood kleuren en met de miljoenentransfer van Romelu Lukaku is een statement gemaakt. Manchester United wil weer terugkeren naar de absolute top.

Manchester United thuisshirt 2017-2018

De inspiratiebron voor het nieuwe seizoen is een bijzondere. De supporterscultuur staat namelijk centraal in de nieuwe collectie van Man U. Het nieuwe Manchester United shirt voor 2017-2018 is dan ook geïnspireerd door de fashion of the stadium terraces. Dit uit zich vooral in de sjaals die door de supporters worden gedragen op de tribunes tijdens de wedstrijden op Old Trafford. Het voetbalshirt is eveneens geïnspireerd door de shirts van één van de voorlopers van Newton Heath. Dit was de naam van de club voordat het werd omgedoopt tot het Manchester United zoals we die vandaag kennen. In het nieuwe voetbalshirt komen alle clubkleuren van de Engelse club terugkomen: rood, wit en zwart. Het shirt is wel voor het grootste gedeelte rood van kleur, wat door de Duitse kledingsponsor ook wel als Real Red wordt aangeduid. Verder kent het nieuwe thuisshirt een authentieke kraag. Deze wordt de henley collar genoemd en is er in het rood en heeft twee knoopjes. De drie Adidas strepen zijn volgend seizoen weer terug te vinden op de schouders en zijn wit van kleur. De bies aan de onderkant van de mouwen is tweeledig van kleur: er is zowel een witte als een zwarte lijn te vinden. Dan de logo’s. Aan de rechterkant van de borst is het Adidas logo te vinden en aan de andere kant van de borst staat het schitterende clublogo. De Amerikaanse shirtsponsor Chevrolet staat wederom op het midden van het shirt. Het is misschien wel het grootste smetje op het shirt van Manchester United. Er zijn namelijk weinig logo’s die zo slecht tot hun recht komen op een voetbalshirt als het logo van de autofabrikant. De club en sponsor blijven in ieder geval nog tot 2021 aan elkaar verbonden.

Manchester United thuisshirt 2017-2018

Manchester United thuistenue 2017-2018

Het nieuwe thuistenue van de Engelse club is verder aangevuld met een wit voetbalbroekje dat aan de zijkanten de drie zwarte bekende strepen van Adidas heeft lopen. Op de voetbalbroek staat uiteraard ook de logo’s van de club en Adidas. Het clublogo heeft daarbij de rechterkant gekregen en het Adidas logo staat aan de achterkant van de shorts. De sokken van het tenue zijn zwart van kleur. Over het midden is overigens een rode en witte band te zien. Hierboven prijkt de iconische duivel uit het clublogo van de Engelse club. De bovenkant van de kousen bevatten drie adidas streepjes in het wit. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de zogeheten Climacool technology, die zorgt voor meer verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Het doel daarvan? De spelers zo min mogelijk belasten, zodat zij optimale prestaties kunnen leveren. En met vier competities voor de boeg zullen de spelers dat meer dan nodig hebben.

Man U thuisshirt 2017-2018

Manchester United shirt kopen?

Het nieuwste tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Romelu Lukaku, Marcos Rojo, Paul Pogba, Anthony Martial, Ander Herrera, Marcus Rashford en Marouane Fellaini. Het nieuwe Manchester United shirt is ook verkrijgbaar bij Voetbalshirtskoning en is er voor de supporter die geloof heeft in de club. Want hoewel José Mourinho wellicht niet heeft gebracht in de Premier League wat er van hem verwacht wat, heeft hij wel de League Cup en Uefa Cup weten te winnen. Zie jij het de Portugees volgend jaar flikken? Met de miljoenenaankoop Romelu Lukaku is in ieder geval een statement gemaakt. En met het shirt ook. Het Manchester United shirt 2017-2018 is er voor de echte winnaar.

Gerelateerde producten

Klantbeoordeling 8.7

10622 beoordelingen