Liverpool Thuisshirt 2021-2022

Liverpool Thuisshirt 2021-2022

Het nieuwste Liverpool thuisshirt 2021-2022 is met een hoop media aandacht officieel gepresenteerd door Liverpool en kledingsponsor Nike. Het voetbaltenue heb je al voorbij zien komen bij de laatste thuiswedstrijd van Liverpool waarin Georginio Wijnaldum afscheid nam van de Engelse club. Ook nu is Nike weer verantwoordelijk voor het design nadat het vorig seizoen deze rol zou overnemen van New Balance. In onze volledige review van het Liverpool thuisshirt gaan we onze mening met je delen.

Liverpool thuisshirt 2021-2022

Het Liverpool thuistenue 2021-2022 beschikt op zich over een eigentijds design, maar de inspiratiebron van dit shirt stamt alweer uit 1964. Toen zou de Schotse Liverpool legende Bill Shankly besluiten om de kleur van het thuistenue om te dopen naar rood. Het was Shankly die van mening was dat een rood voetbaltenue tegenstanders zou intimideren. Of dat helemaal waar is durven we zo niet te zeggen, maar wat wel zeker is dat Liverpool een imposante club is. Met een mooi shirt en een prachtig stadion staan ze bij Liverpool als een huis en met Nike als sponsor kan het bijna niet mis. Wat vooral opvalt zijn de diagonale strepen en de oranje accenten rondom de hals en de mouwen. Vinden we best mooi. 

Liverpool thuisshirt 2021-2022

Liverpool thuistenue 2021-2022

Het Liverpool tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt met een voetbalbroekje in de kleur donkerrood en de felrode taping rondom het broekje. Op de broekjes zie je ook weer de logo's van zowel Nike als de club zelf. De voetbalsokken van het thuistenue zijn eveneens rood van kleur en hebben een fel rode band aan de bovenkant van de shorts. Dit lijkt ons precies zoals Bill Shankly het had gewild. De Liverpool tenues zijn weer onderdeel van het 'Move To Zero'' initiatief wat betekent dat de voetbaltenues volledig uit gerecycled polyester, bestaan en uit materiaal die afkomstig is van waterflessen. De tenues beschikken ook weer de verschillende performance technologieën. De authentic tenues beschikken over de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica tenues beschikken over de Dri Fit technologie. 

Liverpool voetbalshirt kopen?

Liverpool gaat het volgend seizoen doen zonder Wijnaldum, want die heeft dus afscheid genomen. Virgil van Dijk zal wel weer in actie komen voor de voetbalclub wat er voor zorgt dat het collectief van trainer Klopp nog altijd razend populair zal zijn onder Nederlandse voetbalfans. Voor al die liefhebber hebben we betaalbare voetbalproducten van de Engelse club waaronder voetbalshirts en voltallige voetbaltenues voor kids en volwassenen. Volgend seizoen zal het wel beter moeten dan dit jaar, maar met een geweldig Liverpool thuisshirt 2021-2022 gaan ze de nieuwe competities wel weer met een hoop frisse moed tegemoet. 

 

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen