Juventus Thuisshirt 2021-2022

Juventus Thuisshirt 2021-2022

Het Juventus thuisshirt 2021-2022 zal bij de meeste fans symbool staan voor een nieuw begin, want het afgelopen seizoen zal zo snel mogelijk vergeten moeten worden. Uiteindelijk waren er nog twee lichtpuntjes voor Andrea Pirlo, Ronaldo, en Matthijs de Ligt, want de beker zou worden gepakt en Juve zou zich op het nippertje plaatsen voor de Champions League. Het shirt zelf beschikt over een herkenbaar design van een club, maar vraagt toch om een complete review. Er valt namelijk genoeg te vertellen over dit Adidas shirt waarin een hoop sterspelers te zien zijn.

Juventus thuistenue 2021-2022

Het nieuwste Juventus thuisshirt is een ode aan het stadion. Het is alweer 10 jaar geleden dat de Oude Dame zou verhuizen van het grote Stadio delle Alpi naar het huidige stadion, het Allianz Stadium. In de herkenbare banen zie je namelijk een aantal subtiele vijfhoeken verwerkt die beschikken over een ster en een cirkel. Dit is een verwijzing naar de Walk Of Fame die in het stadion te vinden is. Voor 2021-2022 geldt dat de verticale strepen dunner zijn geworden. Deze lopen door en worden afgesloten door een witte band met een dunne, zwarte lijn. Dat is op zich heel herkenbaar en staat voor het typische Juventus-design. Helaas beschikt het tenue wel weer over het nieuwe clublogo dat een doorn in het oog is. 

 Juventus Thuisshirt 2021-2022

Juventus thuistenue 2021-2022

Het Juventus thuistenue 2021-2022 komt met een wit voetbalbroekje en datzelfde geldt voor de voetbalsokken. De voetbalkousen van het tenue zijn wit van kleur en hebben aan de bovenkant de bekende Adidas strepen waarbij over het midden weer een horizontale band te zien is, met daarboven het nieuwe clublogo. Alle voetbaltenues van Juve zijn samengesteld uit Primegreen polyester, wat weer gerecycled polyester is die is gemaakt van afval dat in en rondom de zee is aangetroffen. De nieuwe voetbaltenues van Juventus zijn daarnaast uitgerust van de Heat Dry Keep Cool technologie terwijl de replica tenues weer een andere technologie hebben: de zogeheten Aeroready Feel Ready technologie.

Juventus thuisshirt kopen? 

De Italiaanse Serie A heeft de laatste jaren weer aan aanzien gewonnen en dat is voor een groot deel te danken aan Juventus. De hele voetbalwereld zal uitkijken naar volgend seizoen als de topclubs het onderling uitvechten wie kampioen wordt en in het bijzonder zullen veel fans daarbij kijken naar de verrichtingen van Matthijs de Ligt. Voor alle fans van De Ligt en Juve hebben we voor betaalbare replica tenues gezorgd die beschikbaar zijn voor kids en volwassenen. Zo heeft elke voetbalfan een eigen shirt of tenue van de Italiaanse club. Het Juventus thuisshirt 2021-2022 is nu verkrijgbaar in de voetbalshop van Voetbalshirtskoning. 

Klantbeoordeling 8.5

15262 beoordelingen