Italië Thuisshirt 2022

Italië Thuisshirt 2022

Het splinternieuwe Italië thuisshirt 2022 is onlangs op een gematigde gepresenteerd door Puma en de Italiaanse bond. Aangezien de Italianen zich niet hebben geplaatst voor het aanstaande WK 2022 in Qatar, speelt de regerend Europees kampioen wedstrijden in de Nations League en WK kwalificatie in dit shirt. Vanaf januari 2023 aanstaande neemt Adidas het stukje over van Puma. Dan volgt ook een nieuw shirt.

Het Italië thuisshirt 2022 is daarmee het laatste shirt van Puma en daarmee een uniek exemplaar. Het merk is sinds 2003 de kledingsponsor van het Italiaanse nationale elftal. Het voetbaltenue wordt ook door de Italiaanse dames gedragen tijdens het EK 2022 in Engeland voor vrouwen. ''Azzurri' speelt op het EK in de poule tegen Frankrijk, België en Ijsland. 

Italië Voetbalshirt 2022

Italië voetbalshirt thuis 2022

Het Puma Italië thuisshirt 2022 is volgens de designer een eerbetoon aan de maar liefst vier gewonnen WK's. De Italianen werden in 1934, 1938, 1982 en 2006 kampioen van de wereld. Het thuisshirt van Italië bevat om die reden vier vakken op de voorkant van het shirt. Deze vakken zijn in twee verschillende tinten blauw te zien. Ook de wereldberoemde Italiaanse vlag is fraai verwerkt in het voetbaltenue. Zo bevat de hals een band in de driekleur. Wat verder opvalt in het Italië tenue 2022 is de afwerking in gouden details. De linkerborst heeft het logo van Puma, zowel voorzien van de kat als het woordmerk zelf. 

De linkerborst is voorzien van de badge van de Italiaanse bond, de FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio). Dat betekent in dit geval ook dat er vier gouden sterren zijn die elk verwijzen naar de eerder genoemde gewonnen WK's. De binnenkant van de hals is voorzien van de jaartallen dat het Zuid-Europese land de WK's gewonnen heeft. 

Italië Voetbalbroekje en Voetbalsokken 2022

Voetbalshirt Italië thuis 2022

Het Italië thuistenue 2022 is gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje met aan beide zijkanten een kleine blauw vlak. Het Puma-logo en het logo van de Italiaanse voetbalbond zijn beide te vinden op de linkerpijp. De voetbalkousen van het Italië thuistenue zijn helemaal in de kleur blauw en bevatten rond het midden een gouden Puma logo. De Italië voetbaltenues zijn voorzien van de nieuwste Performance technologieën van Puma waaronder de Puma Ultraweave technologie voor de wedstrijdshirts. De replica voetbalshirts zijn voorzien van de Puma Dry Cell technologie. De Ultraweave voetbalshirts wegen bijvoorbeeld slechts 72 gram en leggen de focus logischerwijs op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter geworden.

Italië Voetbalshirt 2022 kopen? 

VoetbalShirtsKoning is de beste plek voor Italië voetbalshirts, omdat onze Italië voetbalshop geheel compleet is en bestaat uit een mooie lijn van replica shirts. Onze Italië collectie is beschikbaar in vele maten voor kids als volwassenen. Vooral voor liefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing en polyester kwaliteit zijn deze shirts ultiem. Je kunt jaren vooruit met de shirts en ook na vele wasbeurten behoudt de voetbalkleding de kwaliteit. Bovendien kun je veel shirts ook laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer. Wij kunnen niet wachten tot Italië weer aantreedt voor het volkslied en met dit Italië voetbalshirt 2022 ben je er in ieder geval voorlopig klaar voor. 

Klantbeoordeling 8.5

15793 beoordelingen