Het Barcelona shirt 2016: pure voetbalmagie

Het Barcelona shirt 2016: pure voetbalmagie

Weinig voetbalshirts stralen zoveel magie uit als het Barcelona shirt 2016. Voor elke voetballiefhebber is het een voorrecht om het FC Barcelona van de laatste seizoenen aan het werk te zijn. Het voetbal is magisch, de spelers zorgen voor magie, het Camp Nou stadion is magisch. Veel meer dan dit mag een voetbalfan zich niet wensen. De magie in Barcelona houdt al jaren aan en lijkt voorlopig nog niet uitgewerkt. Als Lionel Messi zijn dag eens niet heeft dan zorgt Neymar voor de magie en als Luis Suárez wil scoren uit een penalty dan gunt Messi hem deze kans. FC Barcelona blijft verbazen en verpulvert het ene na andere record. Dit seizoen wordt dat gedaan in het fantastische FC Barcelona shirt 2016: een voetbalshirt dat door alle voetbalkunstjes nog magischer wordt. Barça is zonder twijfel ‘meer dan een club’.

Op jacht naar drie bekers

In het nieuwe Barcelona shirt 2016 speelt de Catalaanse ploeg dit seizoen de thuisduels in de Primera División, Copa del Rey en Champions League. Het nieuwe Barcelona shirt doet stof opwaaien, omdat het thuisshirt van Barcelona voor het eerst in de geschiedenis wordt gekenmerkt door horizontale rode en blauwe banen. Tot dit seizoen werden de banen altijd verticaal opgenomen. De horizontale banen zagen we overigens al wel eerder terug bij het basketbal, rugby en atletiekafdeling van de club. Het voetbalshirt bevat voor het seizoen 2015-2016 ook horizontale rood-gele banen in de kraag. Deze banen zijn geïnspireerd door de Catalaanse vlaggen die veelvuldig in het Camp Nou te zien zijn thuis thuiswedstrijden.

Voor élke voetballiefhebber

Barcelona shirt 2016

Voetbalshirts zijn door de jaren heen steeds minder betaalbaarder geworden en dat geldt ook voor het populaire shirt van Barcelona. Voetbal moet echter van iedereen zijn en vooral blijven. Daarom bestaat gelukkig een niet te missen kans in de vorm van betaalbare replica shirts van Barcelona. Dit betekent dat je nog steeds de prachtige clubkleuren kunt dragen, maar dan tegen een lagere prijs. Nog steeds even Barça, maar dan een stuk betaalbaarder. Het Barcelona shirt 2016 replica is er voor iedereen die ook dit seizoen wil genieten van de magie die wordt vertoond in het Camp Nou stadion. Kleine ‘culés’, grote ‘fanáticos’: het replica shirt van Barcelona is voor iedereen. Bovendien is het huidige Barcelona de club die het is vanwege de aanwezigheid van supersterren. Daarom kun je kiezen voor shirtbedrukking met spelersnaam en rugnummer. Het noemen van mogelijke namen lijkt ons hierbij overbodig.

Getuige van voetbalgeschiedenis

Dat we wekelijks getuige zijn van pure voetbalmagie is een gegeven dat we ons wellicht nog niet helemaal beseffen. Bij het aanschouwen van het spel van Barça hebben we het voorrecht om te mogen genieten van wellicht het beste aanvalstrio uit de geschiedenis van het clubvoetbal. We hebben het voorrecht om het elftal aan het werk te mogen zien dat door vele voetbaldeskundigen wordt gezien als het beste clubelftal aller tijden. Pas in een verre toekomst zal het daadwerkelijke besef komen dat deze generatie voetbalfans bevoorrecht is geweest om dit legendarische FC Barcelona bewust te hebben meegemaakt. Het Barcelona shirt 2016 is een shirt die de geschiedenisboeken in zal gaan als een voetbalklassieker.

Klantbeoordeling 9.5

12 beoordelingen