FC Barcelona Thuisshirt 2022-2023

FC Barcelona Thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2022-2023 is door de Catalaanse club en Nike officieel uitgebracht met opnieuw een opmerkelijk motto. Ditmaal is er gekozen voor The Flame Lives On. In het nieuwe voetbaltenue speelt Barcelona onder meer de wedstrijden uit de Champions League, La Liga en Copa del Rey in 2022-2023. Dat geldt in ieder geval voor de thuiswedstrijden van de club De Jong, De Jong, en Dest.

Nike is wederom verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe lijn Barcelona voetbalshirts. Dat is al sinds 1998 en het contract loopt voorlopig nog wel even door tot maar liefst 2028. Vanaf dit seizoen is er wel een opmerkelijke nieuwe shirtsponsor: Spotify. In deze review van het FC Barcelona Thuisshirt 2022-2023 vertellen we je alles wat je moet weten. 

FC Barcelona Voetbalshirt 2022-2023

FC Barcelona thuisshirt 2022-2023

Het Barcelona voetbalshirt 2022-2023 roept de Olympische geest op die 30 jaar geleden is ontstaan in de kuststad; in 1992 zou Barcelona namelijk de Spelen organiseren. Het Barcelona thuisshirt 2022-2023 wordt om die reden gekenmerkt door verticale blauwe en rode banen en twee donkerblauwe banen die aan de voorkant van het shirt zijn toegevoegd. De mouwen en de bovenkant van de ronde hals zijn dit keer donkerblauw geworden. De verticale banen zijn voorzien van een bijpassende geometrische vormen. Dit staat volgens Nike voor de creatie van nieuwe ruimtes en nieuwe verbindingen met de zee. 

De rechterborst van het shirt is voorzien van een gouden Nike-logo. Ook dit is een verwijzing naar de gouden medailles van de Spelen van 1992. De andere kant van de borst heeft de badge van de voetbalclub en rond het midden van het shirt is de nieuwe shirtsponsor te zien: Spotify. De online streamingsdienst is de vervanger van Rakuten en zal in ieder geval vier seizoenen op de shirts te zien zijn. 

Barcelona thuisshirt 2022-2023

FC Barcelona Voetbalbroekje en Voetbalsokken 2022-2023

Het Barcelona thuistenue kent verder een donkerblauw voetbalbroekje. De rechterpijp van dit broekje heeft ook een FC Barcelona logo en de andere pijp is voorzien van een gouden Nike-logo. De sokken van FC Barcelona thuistenue zijn tevens donkerblauw geworden en kennen aan de bovenzijde een dunne blauwe en rode streep. Op de kousen is zowel een Nike-logo te zien en en de bijnaam van de fans van de Catalaanse club: Culers. Ook deze lijn van Barcelona tenues is uitgerust met de de Nike Dry Fit Adv. technologie. De replica voetbalshirts hebben de Dry Fit technologie. Beide technologieën bieden meer ventilatie. .

FC Barcelona Voetbalshirt 2022-2023 kopen? 

Voor een complete FC Barcelona voetbalshop ben je aan het juiste adres, want we hebben een meer dan uitgebreide collectie van Barça voetbalkleding. Zo zijn er onder meer replica shirts voor kids, volwassenen, jongens en meisjes. Onze replica collectie van Barcelona voetbalkleding staat bekend om de goedkope prijzen en de polyester kwaliteit. Met Barcelona kan het dit seizoen alleen maar beter gaan en met onze complete lijn aan Barcelona producten kun je de eerstvolgende wedstrijd met een hoop vertrouwen tegemoet gaan. Het FC Barcelona Voetbalshirt 2022-2023 is vanaf vandaag te koop.

 

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen