FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Dembélé

FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Dembélé

Dat Ousmane in het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019 ging niet zonder slag of stoot. Eerst mocht er maar liefst 105 miljoen euro worden overgemaakt naar zijn vorige werkgever Borussia Dortmund en niet lang daarna stond de Franse aanvaller maandenlang aan de kant vanwege een hamstringblessure. Inmiddels is de nummer 11 van zowel FC Barcelona als het Franse nationale elftal weer op de goede weg. En het is dit seizoen dat hij zijn enorme transferbedrag moet zien terug te verdienen.

FC Barcelona thuisshirt Dembélé

Na wereldkampioen te zijn geworden moet Dembélé nu ook voor de goals gaan zorgen in het Camp Nou. Daarbij vormt hij samen met Luis Suárez en Lionel Messi het aanvalstrio waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn. Dat het nieuwe Barcelona voetbalshirt thuis zoveel lading met zich meedraagt, zal er voor zorgen dat de vleugelspeler het beste in zichzelf naar boven zal moeten halen. Het Barça voetbalshirt zelf is een genot om naar te kijken en wij vinden de achterkant van het shirt net zo mooi als de voorkant. Dat komt natuurlijk ook door de Catalaanse vlag die een prominente plek heeft gekregen. En met rugnummer 11 en de naam van Dembélé achterop wordt het voetbalshirt zowaar nog een stukje mooier.

Barcelona thuisshirt 2018-2019 nieuw

105 miljoen euro waard?

Natuurlijk zijn bedragen als 105 miljoen euro wat teveel van het goede en daardoor draagt Dembélé een zware last op z’n schouders. Heb jij toch vertrouwen in de rappe aanvaller? Dan hebben we in elk geval een FC Barcelona fanshop voor je waar je flink kunt shoppen. Zo hebben we complete voetbaltenues voor je die kwalitatief hoogwaardig zijn en bovendien ook nog eens lekker goedkoop. In onze webwinkel vind je namelijk een hoop fanitems die ervoor zorgen dat jij er elke wedstrijd van Barcelona weer klaar voor bent. Wat onze favoriet van dit moment is? Toch echt wel het Barcelona thuisshirt 2018-2019.

Klantbeoordeling 8.7

12263 beoordelingen