Chelsea Thuisshirt 2021-2022

Chelsea Thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Chelsea thuisshirt 2021-2022 heeft het thema “It’s a Chelsea Thing” gekregen wat niet zo heel origineel is, aangezien het thema van vorig jaar “It’s a London Thing” was. Ook het shirt vinden we erg veel weg hebben van de editie van vorig jaar. Toch zal er genoeg belangstelling zijn voor het shirt van de club uit de Britse hoofdstad, omdat de club Europees gezien een heel succesvol seizoen heeft gehad en natuurlijk omdat Hakim Ziyech er speelt. Reden om je alles te vertellen over het shirt in onze complete Chelsea Thuisshirt 2021-2022 review. 

Chelsea thuisshirt 2021-2022

OP(tical) ART staat voor de toepassing van veel geometrische vormen en dat zien we ook in het nieuwe Chelsea thuisshirt. Het voetbalshirt beschikt gedeeltelijk over een all-over print die bestaat uit zigzag strepen. Terwijl de strepen vorig seizoen nog horizontaal waren, staan deze nu zowel diagonaal als horizontaal op het shirt. Ook zijn deze zichtbaar in twee verschillende tinten blauw. De linkerkant van het nieuwste Nike Chelsea thuisshirt hebben deze zigzag print niet, maar zijn juist weer voorzien van kleine vakjes. Deze opzet ken je misschien wel van de Kroatië voetbalshirts, waar Nike, niet geheel ontoevallig, ook de designer van is. Aan de rechterkant zien we in de kleur geel het swoosh teken van Nike. Ook dit is geen toeval: geel is namelijk een veel gebruikte kleur bij vooral de uitshirts van de Londense club. 

Chelsea Thuisshirt 2021-2022

Chelsea thuistenue 2021-2022

Doorgaans wordt het Chelsea voetbaltenue afgemaakt met een blauw voetbalbroekje en witte voetbalsokken en ook dit seizoen is dat weer het geval. De items die bij het shirt horen hebben net zo opvallende prints als het voetbalshirt zelf, zo is de print doorgetrokken naar het voetbalbroekje. Ook de shorts beschikken over de zigzag banen en blauwe vakken. De zijkanten van de Chelsea voetbalbroekjes zijn voorzien van een diagonale gele taping terwijl de voetbalsokken van het Chelsea tenue naast de witte print ook een blauwe en gele strip hebben. Daaronder zien we weer een blauwe swoosh en de clubinitialen. Het tenue is beschikbaar in verschillende varianten: de Authentic-lijn die door de spelers wordt gedragen (VaporKnit technologie) en de replica tenues met de Dri Fit technologie. Beide varianten vinden we heel erg mooi geworden, maar in de regel geldt dat de replica tenues goedkoper zijn dan de Authentic-lijn. 

Chelsea voetbalshirt kopen?

Nog goedkoper zijn de fantenues van Chelsea die door VoetbalshirtsKoning zijn uitgebracht. Dit zijn betaalbare alternatieven op de, naar onze mening, veel te dure voetbaltenues van vandaag de dag. En daarbij mogen ook de shirts van Chelsea niet ontbreken voor het nieuwe seizoen. Onze fanproducten zijn zowel beschikbaar in losse shirts als in volledige tenues en dat zorgt ervoor dat zowel kids als volwassen volop de keuze hebben. Op deze manier moedig je spelers als Hakim Ziyech aan in stijl zonder dat je er al teveel geld voor kwijt bent. En zeg nou zelf: dit Chelsea thuisshirt 2021-2022 is best wel stijlvol geworden.

Klantbeoordeling 8.5

15262 beoordelingen