Chelsea Thuisshirt 2020-2021

Chelsea Thuisshirt 2020-2021

It’s a Chelsea/London thing, dat is de leus die aan het nieuwste Chelsea thuisshirt 2020-2021 is gehangen. En dat is ook meteen de leus waar Hakim Ziyech mee te maken krijgt. De ex-Ajacied speelt dit seizoen onder nummer 22 in Londense dienst en krijgt daarmee met de Londense voetbalcultuur te maken in één van de belangrijkste voetbalsteden van de wereld. Ziyech zal tijdens zijn avontuur in de UK in elk geval een fraai voetbalshirt mogen dragen dat is ontworpen door Nike. Wat het verhaal is achter dit voetbalshirt? Je leest het in onze complete beoordeling van het Chelsea thuisshirt. 

Chelsea thuisshirt 2020-2021

Het thuisshirt van Chelsea is zoals elk jaar weer grotendeels blauw van kleur. Toch kent het een opvallende all-over print die voorzien is van diagonale streepjes, die op hun beurt weer samen driehoeken vormen. Deze opmaak is volgens de designers een directe referentie naar de ambacht van de befaamde kleermakers uit Londen, dat naast voetbalstad ook wereldwijd bekend staat als modestad. De print vind je terug op zowel de voorkant als de achterkant, terwijl het shirt verder is voorzien van donkerblauwe details. De ronde hals is eveneens donkerblauw van kleur en het donkerblauwe vinden we ook terug aan de zijkant van het shirt. Daar zien we nog een fraaie leus in verwerkt: ‘The Pride of London’. Dat is niet de enige gave verwijzing, want ook de initialen van de Engelse voetbalclub, CFC, zien we aan de onderkant van de mouwen. De achterzijde van de hals heeft een opmerkelijke v-opening. Dit komen we wel vaker tegen bij Nike voetbalshirts van het seizoen 2020-2021.

Chelsea thuisshirt 2019-2020

Chelsea thuistenue 2020-2021

Zoals wel vaker wordt het nieuwe Chelsea voetbaltenue afgemaakt met een blauw voetbalbroekje en witte voetbalsokken. Op de shorts staan uiteraard ook de logo’s van in dit geval kledingsponsor Nike en de club zelf. De voetbalkousen zijn wit geworden en zijn rond het midden voorzien van de bekende leeuw uit het clublogo, net als het blauwe merkteken van Nike. De Authentic-lijn die door de spelers wordt gedragen is voorzien van de zogeheten VaporKnit technologie terwijl de replica tenues de Dri Fit technologie bevatten. De eerstgenoemde lijn valt iets strakker en lichter. Toch zijn beide tenues van Chelsea gewoon heel gaaf geworden. Voor de replica variant ben je iets goedkoper uit dan bij de Authentic.

Chelsea thuisshirt 2020-2021 nieuw

Chelsea voetbalshirt kopen?

Er zullen dit seizoen een hoop ogen gericht zijn op het Stamford Bridge, want we hopelijk natuurlijk met z’n allen dat Hakim Ziyech gaat slagen in de Premier League. Z’n eerste optredens in Londense dienst zijn in ieder geval veelbelovend, want de middenvelder heeft z’n fluwelen traptechniek al meerdere keren laten zien. Voor supporters die op zoek zijn naar een voetbalshirt dat iets betaalbaarder is, hebben we bij Voetbalshirtskoning ook de lijn met fanshirts voor je. Daarmee wordt het allemaal een stuk goedkoper, maar moedig je Ziyech in het nieuwe Chelsea thuisshirt 2020-2021 nog net zo enthousiast aan!

Klantbeoordeling 8.6

13479 beoordelingen