Bayern München Uitshirt 2017-2018

Bayern München Uitshirt 2017-2018

De echte fan had al veel eerder kennis gemaakt met het Bayern München uitshirt 2017-2018. Er circuleerden namelijk al een tijdje foto’s op het internet die het nieuwe Bayern uitshirt moesten voorstellen. Die bleken juist te zijn, waardoor de trouwe Bayern fan al heeft kunnen wennen aan het donkere karakter van het nieuwe shirt. Het innovatieve karakter overheerst in het nieuwe uitshirt dat door Bayern en de kledingsponsor Adidas is gepresenteerd aan het grote publiek. Het voetbalshirt is donker en zakelijk, maar tegelijkertijd ook sportief en modern. Het is in dit uitshirt dat de selectie van Bayern München tijdens de uitduels het veld zal betreden. De Duitse recordhouder komt in het nieuwe seizoen uit in de Bundesliga, DFP-Pokal en de Champions League. Daarin zal vooral op het jacht worden gegaan naar het laatstgenoemde toernooi. Want wat willen ze die graag binnenslepen in Beieren.

Bayern München Uitshirt 2017-2018

Wat allereerst opvalt is dat het nieuwe Bayern uitshirt is verdeeld in twee kleuren die elk opvallen. Het grote deel heeft een donkerblauwe tint, terwijl de middelste vlak rood van kleur is. Hiermee slaat de club in nieuwe weg in, terwijl de identiteit van de club ook herkenbaar blijft. Door de club wordt het shirt dan ook op toepasselijke wijze aangeduid als een oude klassieker. Het shirt doet namelijk denken aan het uitshirt dat in 1999 werd gedragen door sterren als Giovane Élber en Bixente Lizarazu. Lange tijd was de Braziliaanse spits de meest scorende buitenlander in de Bundesliga totdat Claudio Pizarro hem in 2010 voorbij streefde. Het shirt heeft ook een kleine v-hals, dat dezelfde donkere kleur heeft als de body van het shirt. Aan de achterzijde van de kraag staat de clubleus in het wit verwerkt: Mia San Mia. De leus betekent in het Beierse dialect ‘Wij zijn wie we zijn’. Ook deze club is ook de clubnaam in groot formaat af te lezen. Ook dit is in de witte kleur gebeurd. Op de borst staan zoals altijd twee logo’s: die van rechts Adidas en die van de Beierse club links. Opvallend is dat Adidas al sinds de jaren ‘70 is verbonden aan Bayern zelfs gedeeltelijk eigenaar is. Boven het logo staan verder ook vier Duitse sterren, een verwijzing naar de in totaal 27 landstitels — het maximaal aantal sterren dat wordt uitgereikt in Duitsland. Over het midden van het voetbalshirt staat ook het logo van de hoofdsponsor Deutsche Telekom afgebeeld. De aanbieder van telecommunicatie is al sinds 2001 aan de club verbonden.

Nieuwe Bayern Munchen shirt 2017 2018

Bayern München Uittenue 2017-2018

Het nieuwe Bayern shirt wordt aangevuld door sokken en een broekje in dezelfde kleur. Vooral de sokken zijn daarbij schitterend om te zien. Het broekje is grotendeels donkerblauw en heeft aan de beide zijkanten een witte strip. Aan de voorkant staat het logo van de club en de Duitse kampioenssterren. Het broekje is afgemaakt met een rode strip aan de onderkant. De voetbalkousen beginnen met de drie strepen van Adidas, om vervolgens over te gaan naar de donkerblauwe kleur. Op de sokken staan het logo van de Duitse kledingsponsor en de initialen van de club: FCB. Deze zijn beide afgebeeld binnen de rode balk, die voor een geweldig contrast zorgt. Aan de onderkant van de sokken zijn witte vlakken verwerkt.

Bayern Munchen uitshirt 2017-2018 nieuw

Nu jouw Bayern München voetbalshirt kopen?

Voor de Bayern fans is het te hopen dat Arjen Robben op zijn sterkst blijft, want de Groninger is altijd één van de beslissende spelers. Het is onder meer door Robben dat de populariteit van Bayern in Nederland tot nieuwe hoogten is gekomen. Voor alle fans van Bayern München is daarom een brede collectie met Bayern voetbalshirts beschikbaar. Van fanshirts tot originele shirts en van kleine maten tot grote maten. Tijdens het bestellen kun je eenvoudig aangeven of jouw Bayern voetbalshirt van shirtbedrukking moet worden voorzien. Zo kun jij makkelijk kiezen voor de spelersnaam en het rugnummer van jouw favoriete speler of kun jij je eigen naam laten bedrukken. De keuze is helemaal aan jou. Zorg er wel voor dat je er helemaal klaar voor bent als het seizoen van start gaat. In München gaan alle remmen al los vanaf de allereerste minuut dat ze op het veld staan. Geloof jij in Bayern en geloof jij in Arjen Robben? Laat je dan volop inspireren door dit nieuwe Bayern München uitshirt 2017-2018.

Klantbeoordeling 8.7

10084 beoordelingen