Barcelona Uitshirt 2020-2021

Barcelona Uitshirt 2020-2021

Het Barcelona uitshirt 2020-2021 is zwart van kleur geworden en dat is best opmerkelijk. Want er was een tijd dat er nauwelijks zwarte voetbalshirts waren, terwijl het inmiddels juist weer als hip en modieus wordt gezien. Al zal het bij het nieuwe Barcelona uitshirt ook wel te danken zijn aan de gouden details. Die zorgen ervoor dat het shirt net iets meer uitstraling krijgt dan een willekeurig donker shirt. In het geval van Barça krijgt het wat ons betreft alleen net wat meer elan als we voetballers als Frenkie de Jong en Leo Messi in het shirt zien! Want, jawel, Messi SE QUEDA.

Barcelona uittenue 2020-2021

Volgens de designers van Barcelona komt de inspiratie voor het shirt uit de nachtelijke ambiance in de stad Barcelona. Wat we van deze uitleg vinden? Ruk. Toch neemt dat niet weg dat het shirt op zich wel mysterieus is en dat er door de gouden accenten gezorgd wordt voor een stijlvol shirt. Zwarte shirts zagen we bij Barcelona ook in de seizoenen 2011-2012 en 2013-2014. Mochten deze shirts geen belletje bij je doen rinkelen, dan kan dat heel goed: de shirts werden niet tijdens heel veel wedstrijden gedragen. Wel zouden de donkere replica shirts enorm populair zijn onder de fans en daar valt ook wel wat van te zeggen. Bij het nieuwe shirt van dit seizoen zien we dat er een v-hals is, net als een gouden strip aan de onderkant van de mouw. Alle logo’s op het shirt zijn in de gouden kleur verwerkt. 

Uitshirt Barcelona 2020-201

Barcelona voetbalbroekje en voetbalsokken

Het Barcelona voetbaltenue voor 2020-2021 wordt verder afgemaakt met een donker voetbalbroekje en donkere voetbalsokken. Die hebben dezelfde opzet als het shirt zelf: oftewel donker van kleur en gouden details. De donkere shorts en kousen maken het tenue wel heel erg donker zo allemaal, maar toch zorgt het voor een stijlvol geheel. De logo’s van kledingsponsor Nike en het clublogo vind je op deze items en zijn op fraaie wijze verwerkt. Ter hoogte van de wreef zie je ook de bijnaam staan van de club: Barça. Het tenue van Barcelona zit op zich vrij los, maar met de Authentic-variant van het shirt, heb je dan toch het strakke, getailleerde model. De meeste fans zullen echter gaan voor het replica model. 

Barcelona uitshirt nieuw 2020-2021

Barcelona uitshirt kopen? 

Wij kijken er al naar uit om Frenkie de Jong onder Ronald Koeman te zien spelen in Catalaanse dienst en het zou ook mooi zijn als de transfers van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum ook worden afgerond. Nu Lionel Messi het verlossende woord heeft uitgebracht dat hij toch blijft bij FC Barcelona, wordt het een wel heel erg interessant seizoen om de verrichtingen van Barça te volgen. In eerste instantie lijkt het erop dat we dit zonder publiek moeten doen, maar om gelukkigen kunnen we dankzij het nieuwe Barcelona uitshirt 2020-2021 alsnog helemaal in de stemming komen voor het komende seizoen.

Klantbeoordeling 8.6

13473 beoordelingen