Barcelona Thuisshirt 2020-2021

Barcelona Thuisshirt 2020-2021

Kledingsponsor Nike zou het FC Barcelona thuisshirt 2020-2021 al op 14 juli presenteren, maar het is de laatste 2 weken dat er pas echt een hoop rumoer uit het Camp Nou komt, want, jawel, Messi is onderdeel van de nieuwe marketingcampagne. Tijdens de lancering was er al wel een hoop verbazing zijn dat het Barça shirt niet beschikbaar was in een replica editie, omdat er kleurverschillen zouden zijn na een paar keer wassen. De laatste weken is er een discussie van een hele andere orde: het is enorm roerig rondom het mogelijke vertrek van Lionel Messi. Het is daarom maar de vraag of de Argentijn volgend seizoen in dit Barcelona thuisshirt te bewonderen is. 

Barcelona thuistenue 2020-2021

Het nieuwste Barcelona thuisshirt 2020-2021 is hoe dan ook een eerbetoon aan de gewonnen Champions League van 2011. Toen zou het magische elftal van Pep Guardiola namelijk het Britse Manchester United aftroeven met een klinkende 3-1 overwinning. De doelpuntenmakers waren toen Pedro, David Villa, en natuurlijk Lionel Messi. Het shirt van zo’n 9 seizoenen later wordt in elk geval gekenmerkt door de kenmerkende clubkleuren, maar ook door de opvallende print, die is namelijk gradiënt van opzet. Elke balk is weer voorzien van kleine stipjes. De goudgele details zullen ongetwijfeld ook opvallend. Die waren vooral in de jaren ‘20 van de vorige eeuw erg gebruikelijk en nu, 100 jaar later, dus ook.

 Barcelona voetbalshirt 2020-2021

Barcelona voetbalbroekje en voetbalsokken

Ook het Barcelona thuistenue 2020-2021 is niet af zonder een bijpassend voetbalbroekje en mooie voetbalsokken. Het FC Barcelona thuistenue 2020-2021 wordt dan ook compleet gemaakt met een blauw voetbalbroekje dat aan beide zijkanten een taping heeft in de kleur donker rood. Ook hier vallen 2 fijne gele streepjes op. Zowel op de voetbalsokken als de shorts kom je de logo’s van Barça en Nike tegen. De kousen zijn van hetzelfde ontwerp voorzien als het shirt. Dat betekent dat ze voor het grootste deel blauw van kleur zijn, maar ook 3 rode blokken hebben en wederom een aantal gele lijnen. Midden op de sokken zie je de wereldberoemde bijnaam van de club uit Catalonië: Barça. 

Barcelona thuisshirt 2020-2021

Barcelona thuisshirt kopen? 

De grote vraag is op dit moment natuurlijk welke spelers we allemaal volgend jaar zullen zien in het nieuwste tricot van de Catalanen. Uiteraard kunnen we niet wachten om Frenkie de Jong in het shirt te zien, maar spelers als Memphis Depay en Georginio Wijnaldum worden ook in verband gebracht met de nieuwe plannen van trainer Ronald Koeman. De allergrootste vraag is echter of Lionel Messi nu wel of niet in het voetbalshirt van Barça zal schitteren. Onze hoop? Dat de nummer 10 blijft. Want Messi in een ander shirt dan het Barcelona thuisshirt 2020-2021 zou best pijnlijk zijn om te zien.

Klantbeoordeling 8.6

13133 beoordelingen