Arsenal Thuisshirt 2018-2019

Arsenal Thuisshirt 2018-2019

Het Arsenal thuisshirt 2018-2019 staat symbool voor een compleet nieuwe start bij de club uit Londen. Na 22 jaar te zijn getraind door de Franse coach Arsène Wenger is het nu tijd voor een nieuw begin. Hoewel de diensten van de Fransman natuurlijk gewaardeerd werden door de meeste fans, bleven de prijzen de laatste jaren toch steeds weer uit. In het nieuwe Arsenal thuisshirt 2018-2019 moet daarom weer vooruit worden gekeken. Het shirt is wederom ontwikkeld door kledingsponsor Puma. In dit rood-witte shirt worden de wedstrijden gespeeld in de vier competities waarin de Londenaren uitkomen. Onder leiding van de Spaanse trainer Unai Emery strijdt de club om de prijzen in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League. Voor de fans is het te hopen dat sterkhouders als Mesut Özil en Héctor Bellerín ook volgend seizoen in het shirt te zien zijn. Want als er één ding is die je de Engelse club moet nageven is het wel dat ze elk jaar weer met een flitsend shirt weten te komen.

Arsenal thuisshirt 2018-2019

Over de kleuren van het shirt valt niet te twisten: zoals altijd is het shirt weer rood-wit van kleur. Toch gebeurt dat weer met verschillende accenten die noemenswaardig zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de flitsende strepen die over beide mouwen lopen? Of de driehoeken die ter hoogte van de borst zijn verwerkt? Hiermee wordt geprobeerd om de stad Londen uit te beelden. Ook fraai zijn de witte accenten en dan vooral de wisselwerking tussen rood en wit zoals die bijvoorbeeld in de kraag te zien is. Het nieuwe voetbalshirt van Arsenal bevat namelijk een diagonale hals die naar het midden loopt. De logo’s hebben elk hun plek gekregen: het clublogo links en het merklogo rechts. Overigens is het nog niet eens zo heel lang dat het logo van Puma op het voetbalshirt prijkt. Pas sinds 2014 hebben de Engelse club en het Duitse sportmerk een samenwerking met elkaar. Desondanks is het goed mogelijk dat de samenwerking na dit seizoen niet wordt verlengd. Daarmee zou het dus zomaar kunnen zijn dat er volgend seizoen een ander merklogo op het shirt staat. De shirtsponsor Emirates staat al wat langer op het shirt van Arsenal: al sinds 2006.

Arsenal thuisshirt 2018-2019

Arsenal thuistenue 2018-2019

Bij een rood-wit shirt passen natuurlijk maar twee kleuren voetbalbroekjes: rood of wit. In dit geval is gelukkig gekozen voor een wit broekje, zoals eigenlijk bijna altijd het geval is. Wel zijn er rode accenten op de shorts te vinden. Zo staat het merklogo aan de linkerkant en het clublogo aan de rechterkant. Voor de sokken valt ook te melden dat die wit van kleur zijn, maar zijn voorzien van het merklogo. Die staan op de voorkant en wel ter hoogte van de scheen. Het volledige Arsenal thuistenue 2018-2019 is voorzien van een speciale technologie die de Dry Cell technologie wordt genoemd. Deze technologie zorgt voor een betere verkoeling en meer ventilatie. Ook is er een betere vochtafvoer waardoor het tenue lichter moet aanvoelen. Het shirt bevat ook een gedeelte lycra waardoor het licht is en strak om het lichaam heen valt. De zijkanten van het voetbalshirt zijn voorzien van extra meshpanelen die ervoor zorgen dat transpiratie snel naar de buitenzijde wordt afgestoten. Aangezien er geen naden of draden in het shirt zitten, heeft het ook de perfecte bodyfit.

Arsenal thuis shirt 2018-2019

Arsenal thuisshirt kopen?

Hoewel de verwachtingen van het elftal elk seizoen weer enigszins tegenvallen, kan dat niet gezegd worden over het shirt. Elk jaar behoort het Arsenal thuisshirt weer tot één van de absolute toppers en ook dit seizoen worden de verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Het Arsenal shirt is wat ons betreft een versterking voor elke voetbalcollectie. Bij Voetbalshirtskoning hebben we daarom een collectie van Arsenal voetbalshirts voor zowel kids als volwassenen in huis. En dat mag ook wel. Want zowel de club als de nieuwe trainer Unai Emery kunnen alle steun gebruiken in de vier competities waarin ze actief zijn. Met een zesde plek in de Premier League en de halve finale in de Europa League was vorig seizoen gewoonweg niet genoeg. Dit seizoen moet wel weer successen brengen. Aan het Arsenal thuisshirt 2018-2019 kan het in elk geval niet liggen.

Klantbeoordeling 8.7

11581 beoordelingen