Ajax

 1. Kasper Dolberg, het pareltje van Ajax

  Zijn schot is loepzuiver, zijn techniek is feilloos. Hij kan een bal perfect aannemen, kan passeren, behoudt uitstekend de rust voor een kaats en is ook zonder bal ongrijpbaar. Kasper Dolberg krijgt complimenten, héél veel complimenten. Want op de uitgedroogde weiden van de eredivisie bloeit eindelijk weer een bloem. We zijn weer getuige van de oprisping van de natuur. We zien hoe de bloem groeit, hoe de kleur zich steeds meer ontwikkelt. We proberen de geur nog op te snuiven, nu het nog kan. Voorzichtig sluiten we even de ogen, heel kort, bang om ook maar iets te missen. Want het is helaas een bloem voor de export. Kasper Dolberg is een juweel op de Nederlandse voetbalvelden. Waar we nog even van proberen te genieten.

  Lees verder...
 2. Ajax Thuisshirt 2016-2017

  Ajax Thuisshirt 2016-2017

  Daar is ‘ie dan, het Ajax thuisshirt 2016-2017. Het was even wachten, maar het nieuwste shirt van Ajax is dan eindelijk gepresenteerd. De Amsterdamse club, kledingsponsor Adidas en spelers als Nemanja Gudelj, Davy Klaassen en Amin Younes vormen het gezicht van de grootschalige campagne. Ajax zal in ieder geval de thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en de Champions spelen in dit, uiteraard, rood-witte shirt. Inmiddels heeft de nieuwe trainer Peter Bosz al de eerste training met zijn elftal afgelegd en is het wachten tot het nieuwe seizoen dan eindelijk van start gaat. Of dat meteen in dit nieuwe shirt zal gebeuren lijkt echter onwaarschijnlijk. De eerste wedstrijd is namelijk op zondag 7 augustus, uit bij het eveneens rood-witte Sparta. Wat meteen opvalt is dat sportmerk Adidas opnieuw kiest voor het design waar de drie strepen langs de zijkanten van het shirt lopen, in plaats van over de schouders en mouwen. Het zorgt voor een modern shirt dat fris en sportief oogt. We bespreken het 2016-2017 thuisshirt van Ajax graag met je in ons blogartikel van vandaag.

  Lees verder...
 3. Ajax Uitshirt 2016-2017

  Ajax Uitshirt 2016-2017

  Een nieuw seizoen, een nieuw begin. Ajax wil het afgelopen seizoen zo snel mogelijk vergeten en kijkt met frisse moed uit naar het komend seizoen, dat op vrijdag 5 augustus van start zal gaan. Het nieuwe Ajax uitshirt 2016-2017 is daarom met het nodige optimisme gepresenteerd aan het grote publiek. Het shirt moet immers met trots worden gedragen door zowel de voetballer als de fan. Het nieuwste uitshirt van Ajax zal worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB beker en ook tijdens de Europese duels. Het Ajax uitshirt is ditmaal donker en bevestigt de eerdere verwachtingen dat het zou gaan om een shirt dat naar de kleur zwart neigt. De reacties op het shirt zijn vooralsnog overwegend lovend. Zakelijk, maar toch sportief. Modieus, maar niet uit de toon. De Amsterdammers voegen wederom een nieuw hoofdstuk toe aan het lanceren van opvallende uitshirts.

  Lees verder...
 4. Ajax: financieel gezond, sportief aan de grond

  Met de trieste uitschakeling tegen Rapid Wien werd de vinger opnieuw op de zere plek gelegd. Het laatste sprankje hoop op een Champions League-ticket werd over twee wedstrijden aan flarden geschoten. Weer mag de hoofdstad zich opmaken voor een pijnlijke reeks wedstrijden tegen het Europese B-garnituur. In financieel opzicht is de club echter kerngezond en vult het zelfs de Europese ranglijst aan van de meest gezonde voetbalclubs. Een knappe prestatie, maar wel met de nodige sportieve consequenties. Terwijl het financiële beleid is uitgegroeid tot de Europese top, zijn de sportieve prestaties gekrompen tot het niveau van een nietszeggende laagvlieger.

  Lees verder...

4 producten

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.5

15468 beoordelingen