Ajax Uitshirt 2021-2022

Ajax Uitshirt 2021-2022

Op 9 mei werd het nieuwe Ajax uitshirt 2021-2022 voor het eerst gedragen tijdens de Klassieker tegen Feyenoord. De wedstrijd werd overtuigend met 3-0 gewonnen door de Amsterdammers, maar er was ook een hoop aandacht voor het voetbalshirt. Het product van Adidas was namelijk nogal wat ongebruikelijk en de meningen lagen dan ook uiteen over het shirt. Ajax zal dit shirt met blauw-zwarte banen in elk geval dragen tijdens de uitduels in de verschillende competities waarin het uitkomt: de Eredivisie, KNVB-beker en Champions League. Wij vertellen je voor nu alles over het shirt. 

Ajax uittenue 2021-2022

Het nieuwe voetbaltenue van Ajax is geïnspireerd door de gestreepte uitshirts die de Amsterdammers vanaf de jaren ‘80 zouden dragen. Een van de meest iconische uitshirts komt uit de jaren ‘90. Zo zal het uitshirt van 1993/1994 bij de doorgewinterde Ajax fan nog wel bekend zijn. In dat shirt zouden clublegendes als onder meer Frank en Ronald de Boer, Clarence Seedorf, Marc Overmars, en Edgar Davids te zien zijn. Het nieuwe uitshirt is door dit shirt geïnspireerd, maar heeft in plaats van de groenige kleur gekozen voor blauwe banen. Het groen komt wel voor in een hoop details. De donkerblauwe kleur wordt door sponsor Adidas bestempeld als Legend Ink terwijl de blauwe lijnen Glory Blue worden genoemd. De bredere banen zijn geflankeerd door dunne lijntjes in de kleur mint groen. 

Ajax uitshirt 2021/2022

Ajax voetbalbroekje en voetbalsokken

Het Ajax tenue 2021-2022 wordt vanzelfsprekend afgemaakt met een gaaf voetbalbroekje en voetbalsokken. Dat gebeurt dit seizoen met een donkerblauw voetbalbroekje waarbij we aan de zijkanten eveneens de mintgroene kleur zien. Deze komt naar voren in de Adidas strepen. De rechterpijp bevat verder het clublogo in de kleur donkerblauw. De linkerpijp heeft weer het Addas logo in de groenige kleur. De kousen zijn voorzien van een lichte kleur blauw en hebben aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin wederom de strepen van kledingsponsor Adidas. De nieuwe voetbaltenues van Ajax zijn voorzien van de Adidas AeroReady technologie. Deze zorgt voor uitstekende ventilatie en afstoting van vocht. 

Ajax uitshirt kopen? 

Uitstekend zijn ook de verschillende fan voetbaltenues van Ajax die in onze voetbalshop te koop zijn. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt voor volwassenen en kids die een betaalbaar voetbalshirt willen van hun favoriete club: Ajax Amsterdam. Met de prima prestaties van de Amsterdamse club in de laatste jaren verwachten we dat het Ajax shirt populairder zal zijn dan ooit en door jouw eigen Ajax uitshirt 2021-2022 aan te schaffen, ben jij in ieder geval klaar voor de krakers in zowel de Eredivisie, de beker, als in de Champions League.

 

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen