Ajax Uitshirt 2016-2017

Ajax Uitshirt 2016-2017

Een nieuw seizoen, een nieuw begin. Ajax wil het afgelopen seizoen zo snel mogelijk vergeten en kijkt met frisse moed uit naar het komend seizoen, dat op vrijdag 5 augustus van start zal gaan. Het nieuwe Ajax uitshirt 2016-2017 is daarom met het nodige optimisme gepresenteerd aan het grote publiek. Het shirt moet immers met trots worden gedragen door zowel de voetballer als de fan. Het nieuwste uitshirt van Ajax zal worden gedragen tijdens de wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB beker en ook tijdens de Europese duels. Het Ajax uitshirt is ditmaal donker en bevestigt de eerdere verwachtingen dat het zou gaan om een shirt dat naar de kleur zwart neigt. De reacties op het shirt zijn vooralsnog overwegend lovend. Zakelijk, maar toch sportief. Modieus, maar niet uit de toon. De Amsterdammers voegen wederom een nieuw hoofdstuk toe aan het lanceren van opvallende uitshirts. 

Ajax Uitshirt 2016-2017

Er is gelet op de details en het shirt straalt kracht uit. En uiteindelijk moet de magie van het shirt worden gevoeld door de drager. Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017 is donkergrijs-zwart en wordt gekenmerkt door een strakke, ronde hals. De korte mouwen zijn grijs en lopen uit in een zachte lichtblauwe kleur. Dezelfde lichtblauwe kleur komt terug op schouderhoogte en is zichtbaar in de verschillende logo’s, zoals het clublogo, het Adidas logo en het logo van de shirtsponsor. Verder kent het uitshirt een typisch Amsterdams karakter. De drie Andreaskruisen die de stad zo kenmerken, zijn op grote wijze afgebeeld op de voorkant van het shirt. Overigens is dit gebeurd in watermerk, waardoor de relatief grote kruizen niet overheersend aanwezig zijn. Daarnaast krijgen de drie kampioenssterren uiteraard een passend plekje. De sterren staan dan ook keurig boven het clublogo afgebeeld. De grijze accenten op de mouwen van het nieuwe Ajax uitshirt wordt in vaktermen 'Bold Onix' genoemd, terwijl de gebruikte lichtblauwe kleur als ‘Aqua Blue' wordt bestempeld. 

Ajax nieuw uitshirt 2016-2017

Ajax Uit Voetbalbroekje en Voetbalsokken 2016-2017

Het nieuwe Ajax voetbalshirt 2016-2017 is uiteraard voorzien van een bijpassend voetbalbroekje en fraaie voetbalsokken. Met het lichtblauwe voetbalbroekje en de donkere voetbalsokken is het Ajax uittenue dan ook in zijn volledigheid. Het voetbalbroekje van Ajax is met het clublogo aan de rechterkant en het merklogo aan de linkerkant, op stijlvolle wijze afgemaakt. De voetbalsokken zijn op hun beurt, evenals het Ajax uitshirt, donkergrijs-zwart en bevatten twee horizontale lijnen, die in de kleuren lichtgrijs en baby blauw op de kousen terugkomen. Op de donkere sokken staan, zoals we gewend zijn, ook de clubnaam en het merklogo van Adidas. Overigens zijn de nieuwste Ajax tenues standaard uitgerust met de geavanceerde ‘Adidas Climacool’ technologie, die zorgt voor een verkoelend gevoel en de benodigde ventilatie tijdens het sporten. Transpiratie en andere vormen van vochtigheid worden zo op een effectieve manier afgevoerd.

Ajax shirt uit 2016/2017

Ajax Voetbalshirt Uit Kopen?

Voetbalshirtskoning is liefhebber van voetbal en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom hebben we van vele Nederlandse en buitenlandse voetbalclubs uiteenlopende replica producten beschikbaar gesteld. In de speciale Ajax afdeling van onze voetbal webshop vind je verschillende replica voetbalshirts, tenues en andere producten zoals trainingspakken en petten. Want als recordkampioen van Nederland verdient de Amsterdamse club uiteraard een speciale plek in onze uitgebreide voetbal webwinkel. Onze betaalbare voetbal fanshirts kunnen bovendien worden voorzien van shirtbedrukking van bijvoorbeeld jouw favoriete speler van Ajax. Ook kun je ervoor kiezen om jouw Ajax shirt te laten bedrukken met je eigen naam en favoriete rugnummer. Zo maak je het nieuwe fanshirt uit nog persoonlijker en laat je jouw Ajax hart gelden. En de club kan alle steun gebruiken. De eerste serieuze test wacht namelijk tijdens de voorrondes voor het felbegeerde Champions League toernooi. We wensen alle Ajax-supporters in ieder geval veel succes voor het komende seizoen 2016-2017!

Klantbeoordeling 8.7

11325 beoordelingen