Ajax Thuisshirt 2020-2021

Ajax Thuisshirt 2020-2021

We zijn wat aan de late kant met onze review over het nieuwe Ajax thuisshirt 2020-2021 van Adidas, maar dat maakt het Ajax voetbalshirt er uiteraard niet minder spectaculair om. Er zijn nogal wat dingen anders als we het shirt vergelijken met het voetbalshirt van vorig jaar. Sinds een paar jaar heeft de Amsterdamse club weer enorm aan status gewonnen in Europa en daardoor zou het nieuwste Ajax shirt wel eens weer kunnen uitgroeien tot een ware klassieker. Komend seizoen komt Ajax namelijk weer uit in de Champions League. Slagen ze er weer in om indruk te maken? 

Ajax thuisshirt 2020-2021

Zoals altijd eigenlijk kent ook het nieuwe Ajax thuisshirt 2020-2021 een rode baan met aan weerszijden 2 witte zijkanten. Dat is inmiddels alweer sinds 1911 het geval dat er met dit design wordt gewerkt en daardoor is het shirt altijd zo heerlijk herkenbaar. Wat wel anders is ten opzichte van vorige seizoenen is dat alles in het voetbalshirt rood en wit van kleur is. Daarmee doelen we dus niet alleen op de rood-witte banen, maar ook op de logo’s die we op het shirt tegenkomen. Verder is er plek voor een nieuwe sponsor, Curaçao. De naam van dit bounty eiland vinden we op de mouw van het shirt. Aan de zijkanten van het shirt vinden we de 3 rode Adidas-strepen terwijl de hals toch wel erg opmerkelijk is. Deze hals is geïnspireerd door de v-hals van de shirts die door Adidas midden jaren ’90 veelal werden gebruikt. Ook kenmerkend aan dit shirt is de brede band aan de onderkant van de mouwen.

Ajax thuisshirt 2020-2021

Ajax thuistenue 2020-2021

Het clublogo Ajax is ingevuld door een rood embleem met een wit logo terwijl de 3 kampioenssterren wit van kleur zijn. Het omgekeerde zien we bij het voetbalbroekje van Ajax. De shorts hebben namelijk een witte badge en een rood logo die zijn afgezet tegen het witte broekje. De voetbalsokken zijn eveneens wit van kleur en zijn aan de bovenkant voorzien van de 3 strepen van Adidas. Ook dit is in de kleur rood. Alle voetbaltenues van Adidas zijn dit seizoen voorzien van de zogeheten AeroReady technologie. Dat is de opvolger van de Climalite technologie en moet zorgen voor een efficiënte zweetafvoer. Op deze manier zul je dus ook merken, dat er in vergelijking met de goedkope replica editie een betere ventilatie is met deze speciale lijn.  

Ajax shirt thuis 2020-2021

Ajax voetbalshirt kopen?

Of Ajax komend seizoen net zoveel indruk zal maken in Europa als tijdens de laatste jaren, valt nog even te bezien. Zo is Donny van de Beek inmiddels vertrokken naar Manchester United terwijl de komst van Luis Suárez ook niet meer aan de orde lijkt te zijn. De Braziliaanse aanvaller Antony lijkt wel weer een veelbelovende speler, maar ze zullen in de Johan Cruijff Arena toch iets meer uit de kast moeten halen om volgend seizoen op te boksen tegen de Europese top. Gelukkig kun je dankzij het nieuwe Ajax Thuisshirt 2019-2020 al wel helemaal in de stemming komen voor éindelijk weer voetbal!

Klantbeoordeling 8.6

13133 beoordelingen