Ajax Thuisshirt 2019-2020

Ajax Thuisshirt 2019-2020

Toegegeven, we zijn wat aan de late kant met onze review over het Ajax thuisshirt 2019-2020, maar dat maakt het shirt er niet minder spectaculair om. Er is nogal wat veranderd ten opzichte van het shirt van afgelopen seizoen, maar er zal in Amsterdam toch zeker worden gehoopt dat het shirt net zo legendarisch wordt. Dat Dušan Tadić deze week ook een XL-contract zou tekenen geeft de Amsterdamse aanhang weer volop hoop in een succesvol seizoen. Tot maar liefst 2026 blijft de Serviër verbonden aan Ajax waarbij de laatste 3 jaar als trainer moeten worden ingevuld. 

Ajax thuisshirt 2019-2020

Zoals altijd bevat het Ajax thuisshirt 2019-2020 weer een brede, rode baan, en witte zijkanten. Al sinds 1911 kent het shirt deze kenmerken en we hebben zo’n idee dat dit ook nooit meer gaat veranderen. Het nieuwste voetbalshirt van Ajax is eveneens een eerbetoon aan de thuisstad van Ajax: Amsterdam. Zo is de onderkant van de mouw, net als de details in de ronde kraag, voorzien van een zwarte rand. Afgezet tegen het rood zorgt dat voor een verwijzing naar de kleuren van de vlag van Amsterdam. Aan de binnenkant van het shirt zitten ter hoogte van de hals ook de drie Andreaskruizen verwerkt. Wat verder opvalt is dat de drie Adidas-strepen (rood in dit geval) aan de zijkanten van het shirt zitten. Vorig seizoen zaten die nog ter hoogte van de schouders. En wij moeten zeggen: aan de zijkant is mooier.

Ajax thuisshirt 2019-2020

Ajax thuistenue 2019-2020

Het logo van de club heeft witte accenten die op een wit vlak staan afgebeeld en ook het Adidas-logo is wit van kleur. Dat het clublogo op deze manier is ontworpen heeft alles te maken met de voetbaltenues van de jaren ‘90. Toen beleefden de Amsterdammers namelijk het ene na het andere succes en dat is een periode die ze graag herbeleven in de hoofdstad. Het Ajax thuistenue wordt afgemaakt met een wit voetbalbroekje en witte voetbalsokken. Alle details op zowel de shorts als de kousen zijn in het rood en zwart afgebeeld. 

Ajax thuisshirt 2019-2020

Ajax voetbalshirt kopen?

Of het komend seizoen net zo’n succes wordt als het afgelopen seizoen valt nog even te bezien natuurlijk, maar hopelijk kan Ajax voor het Nederlandse voetbal weer een rol van betekenis spelen in de Champions League. Dat zal in elk geval zonder Frenkie de Jong moeten gebeuren en datzelfde geldt waarschijnlijk voor Matthijs de Ligt. Voor de rest is het elftal vooralsnog redelijk intact gebleven en met de aanwinsten als Quincy Promes, Răzvan Marin en Lisandro Martínez is de hoop dat het elftal in balans zal blijven na het succesjaar. Geloof jij dat het wel goed zit met Erik ten Hag en zijn spelers? Dan kies je natuurlijk voor één van onze Amsterdam fantenues die beschikbaar zijn voor zowel kids als volwassenen. Ook met het Ajax thuisshirt 2019-2020 ben je er weer helemaal klaar voor.

Klantbeoordeling 8.6

13230 beoordelingen