ADO Den Haag Thuisshirt 2019-2020

ADO Den Haag Thuisshirt 2019-2020

Als de publiekslievelingen Tom Beugelsdijk en Lex Immers in het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt 2019-2020 poseren dan weet je dat het goed zit. De geboren Hagenezen stonden natuurlijk maar al te graag klaar in het nieuwe thuisshirt dat is ontworpen door het Italiaanse sportmerk Errea. Het is in dit shirt dat de Hagenezen aankomend seizoen zullen spelen in de Eredivisie en bekerwedstrijden. Afgelopen seizoen lukte het trainer Alfons Groenendijk om op de 9e plek te eindigen en we hebben zo’n vermoeden dat ze daar dit seizoen ook voor zouden tekenen. 

ADO Den Haag thuisshirt 2019-2020

Zoals wel vaker beschikt het nieuwe voetbalshirt van ADO weer brede, verticale banen. Deze zijn uiteraard weer groen en geel van kleur, maar wat zal opvallen is dat de gele banen iets breder zijn dan afgelopen seizoen. Als we het shirt omdraaien, vallen onze ogen direct op de ooievaar. Deze zit namelijk op de achterkant van het voetbalshirt verwerkt en dat zal een detail zijn die veel supporters van de club wel zullen waarderen. Verder is het thuisshirt van ADO Den Haag voorzien van een v-hals. De zijkanten zijn weer opgevuld met gele vlakken, terwijl de mouwen weer overwegend groen van kleur zijn. Dan de logo’s; die vinden we uiteraard op borsthoogte en voor komend seizoen geldt dat het clublogo links staat en het merklogo rechts. Cars Jeans is niet alleen de hoofdsponsor voor het stadion, maar ook voor het shirt. De naam van de sponsor staat over het midden van het shirt in het wit afgebeeld.

Ado Den Haag thuisshirt 2019-2020

ADO Den Haag thuistenue 2019-2020

Het voetbaltenue van ADO Den Haag is voorzien van een aantal noemenswaardige details. Aan de binnenkant van de nek zien we bijvoorbeeld de tekst: ‘Strijd, passie, Haagse bluf.’ Daarnaast staat er op de achterkant van de nek een andere vermelding: ‘Onze Trots’. Alsof dat nog niet genoeg is staat er ook een hele zin op het shirt verwerkt: ‘Wie eens ons shirt mocht dragen, vergeet dat maar niet zo!’ Het zijn rake teksten die de nodige emoties zullen oproepen bij de diehard ADO-supporters. Als we verder naar het tenue kijken, dan zien we dat het voetbalbroekje groen van kleur is en de voetbalsokken weer een combinatie van groen-geel zijn. 

Ado Den Haag thuisshirt 2019-2020

ADO Den Haag voetbalshirt kopen?

Het tenue wordt volgend seizoen gedragen door spelers als Lex Immers, Tom Beugelsdijk, Wilfried Kanon en Danny Bakker. Met de 9e plek van vorig seizoen zal een deel van de supporters in Den Haag wel genoegen nemen, maar toch zal er een gedeelte zijn die naar meer streeft. Met een paar plekken hoger op de ranglijst wordt immers ingezet op Europees voetbal en dat zal een droom zijn voor veel fans van de club. Voor alle supporters die geloven in trainer Alfons Groenendijk en de zijnen hebben we een collectie van stoere Den Haag fanshirts. Die beschikken uiteraard over de kenmerkende kleuren, maar hebben ook een verwijzing naar het stadswapen. En daardoor kan het bijna niet anders dan dat dit gave shirt in de smaak valt bij de echte Hagenezen. Zorg er daarom voor dat je er klaar voor bent met dit fanshirt of het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt 2019-2020.

Klantbeoordeling 8.6

13254 beoordelingen