AC Milan Thuisshirt 2021-2022

AC Milan Thuisshirt 2021-2022

Het AC Milan thuisshirt 2021-2022 zal komend seizoen eindelijk weer in de Champions League te bewonderen zijn en dat zal een hoop fans toch deugd doen. Dat het Puma voetbalshirt ook zal worden gedragen door de inmiddels 39-jarige Zlatan Ibrahimović zal het tricot nog specialer maken. Want Zlatan en AC Milan horen in dit miljoenenbal thuis. Het Italiaanse voetbal is weer bezig aan een enorme comeback en dat is onder meer te danken aan grote namen in de Serie A waarvan Zlatan één van de bekendste is. En dat vraagt natuurlijk om een complete AC Milan 2021-2022 shirt review. 

AC Milan thuistenue 2021-2022

Het Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022 haalt de inspiratie uit een combinatie van energie, creativiteit, en stijl. Volgens de designers zijn dit elementen die ook centraal staan in de modestad Milaan. Het thema is dan ook “Move Like Milan”, waarin vooral wordt ingehaakt op het feit dat Milaan zich steeds opnieuw uitvindt. Dat geldt ook voor de voetbalclub zelf, want ze hebben een heel sterk seizoen achter de rug na lange tijd matig te hebben gepresteerd in zowel Europa als Italië. Ondanks het feit dat de club zich opnieuw heeft uitgevonden is het shirt wel heel erg herkenbaar. De strepen zijn rood en zwart en lopen in verschillende diktes van boven naar onder. Een van de gezichten van de campagne? Zlatan.

 AC Milan Thuisshirt 2021-2022

AC Milan voetbalbroekje en voetbalsokken

Het AC Milan thuistenue 2021-2022 wordt afgemaakt met een bijpassend voetbalbroekje en net zo bijpassende voetbalsokken. Het voetbalbroekje is zwart geworden met zilveren details. Ook het Puma logo en het clublogo zijn op deze voetbalbroekjes te vinden. De kousen zijn zwart van kleur en beschikken over 5 rode banen. Ook zien we hier de clubintialen: ACM. Zoals alle voetbaltenues van Puma is ook het nieuwste Milan voetbalshirt voorzien van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor perfecte ventilatie en een goede afvoer van vocht. Met andere woorden: als drager voel je het tenue zo nauwelijks. De replica tenues die op de markt beschikbaar zijn voor fans beschikken over andere details. Desalniettemin kun je als fan van Milan ook op hele prettige voetbaltenues rekenen. 

AC Milan thuisshirt kopen? 

Datzelfde kunnen we zeggen over de fan voetbaltenues van AC Milan die in de voetbalshop van AC Milan te koop zijn. Deze zijn speciaal gemaakt voor volwassenen en kids die een betaalbaar voetbalshirt willen van AC Milan. Met alle toppers in Milanese gelederen verwachten we dat het AC Milan shirt populairder zal zijn dan ooit en door jouw eigen tenue van Milan aan te schaffen, ben jij in ieder geval klaar voor de krakers in zowel de Italiaanse competitie als in de Champions League. Het AC Milan thuisshirt 2021-2022 is bello!

Klantbeoordeling 8.5

15262 beoordelingen