Blog

 1. Nederlands Elftal Shirt Frenkie de Jong

  Nederlands Elftal shirt Frenkie de Jong

  Het Nederlands Elftal shirt dat gedragen wordt door een speler als Frenkie de Jong staat symbool voor nieuwe hoop. Want wat hebben we een paar jaar lijdzaam moeten toekijken hoe Oranje twee grote eindtoernooien achter elkaar misliep. De weg omhoog lijkt weer te zijn gevonden en dat komt voor een groot deel door de stormachtige ontwikkeling van Frenkie de Jong. De sierlijke speler van Ajax is misschien wel het meest typerende product uit de Nederlandse voetbalschool. Wat genieten we ervan om Frenkie de Jong te zien schitteren in het Nederlands Elftal shirt.

  Lees meer...
 2. FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Dembélé

  FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Dembélé Dat Ousmane in het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019 ging niet zonder slag of stoot. Eerst mocht er maar liefst 105 miljoen euro worden overgemaakt naar zijn vorige werkgever Borussia Dortmund en niet lang daarna stond de Franse aanvaller maandenlang aan de kant vanwege een hamstringblessure. Inmiddels is de nummer 11 van zowel FC Barcelona als het Lees meer...
 3. FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Suárez

  FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Suárez Als we Luis Suárez in het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019 zien lopen zouden we bijna vergeten dat hij tussen 2006 en 2011 op de Nederlandse velden te bewonderen was. Via FC Groningen, Ajax en vervolgens Liverpool kwam de aanvaller in 2014 terecht in Barcelona. Daarmee zag de aanvaller een droom in vervulling gaan. Nu heeft de Uruguayaan al Lees meer...
 4. FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Messi

  FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019 Dat Lionel Messi op z’n retour zou zijn was gisteren niets van te merken toen hij in het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019 schitterende tegen PSV. Leo Messi zorgde er met 3 goals hoogstpersoonlijk voor dat PSV met lege handen naar huis ging. Het zal niet de laatste keer zijn dit seizoen dat de Argentijnse nummer 10 zal schitteren in het Lees meer...
 5. PSG Thuisshirt 2018-2019 Neymar

  PSG Thuisshirt 2018-2019 Neymar Het PSG thuisshirt 2018-2019 is op zich al fraai genoeg, maar met Neymar als drager straalt het shirt ineens zoveel meer flair uit. De Braziliaan werd binnengehaald na de grootste transfer ooit en moet PSG nu Europese successen gaan brengen. Dat moet ‘ie doen in een koningskoppel met Mbappé en de verwachtingen zijn daardoor Lees meer...
 6. PSG Thuisshirt 2018-2019 Mbappé

  PSG Thuisshirt 2018-2019 Het PSG thuisshirt 2018-2019 krijgt dankzij Kylian Mbappé nog veel meer lading. Op het WK 2018 in Rusland was de 19-jarige Mbappé zo ongrijpbaar dat hij uitgroeide tot één van de absolute smaakmakers op het toernooi. Inmiddels kan de voetbalwereld niet meer om de Franse aanvaller heen. En zelfs bij zijn club Paris Saint- Lees meer...
 7. Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Benzema

  Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Benzema Dit seizoen in het Real Madrid thuisshirt 2018-2019 wordt het tiende seizoen van Karim Benzema in Madrileense gelederen. Toch is de Frans-Algerijnse aanvaller nooit echt geaccepteerd door de kritische aanhang van Real Madrid. Nu Cristiano Ronaldo is vertrokken ligt de hoop van de supporters bij spelers als Modrić, Bale en Benzema zelf. Zal het de Lees meer...
 8. Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Bale

  Real Madrid thuisshirt 2018-2019 Bale De bekendmaking van het vertrek van Cristiano Ronaldo sloeg in als een bom. Toch werd in Madrid al snel gekeken naar welke speler in de voetsporen kon treden van de legendarische Portugees. En steeds vaker werd de naam van Gareth Bale genoemd. De Welshman moet nu opstaan. Tot dusver maakt de Welshman dit seizoen een sterke indruk. En daar zijn ze Lees meer...
 9. Real Madrid Thuisshirt 2018-2019 Modrić

  Real Madrid shirt 2018-2019 Modrić

  Real Madrid-superster Luka Modrić wordt niet zonder reden beschouwd als één van de beste spelers van dit moment. Sterker nog: een hoop van zijn teamgenoten vinden dat het tijd is dat Modrić de hegemonie doorbreekt van Messi en Ronaldo en wordt verkozen tot beste speler van de wereld. Na een ijzersterk WK en lang twijfelen over zijn toekomst zullen ze in Madrid opgelucht ademhalen dat de Kroatische middenvelder ook dit seizoen nog te bewonderen is in het Real Madrid shirt.

  Lees meer...
 10. De top 7 beste voetbal nieuwssites van 2018

  top 7 voetbal websites

  Nu het WK voetbal in volle gang is draaien ze bij de voetbalredacties overuren. Met praatprogramma's op tv, nieuwssites op het net, en apps op onze smartphone worden rond de klok op de hoogte gehouden over alles omtrent voetbal. We hebben dus niets te klagen over de nieuwsvoorziening, want met alle live wedstrijdverslagen, kritische opiniestukken en de meest viral video’s komen we voortdurend tot scoren. Maar wat zijn nou de beste voetbal nieuwssites van 2018? We pikken onze 7 favoriete sites uit.

  Lees meer...

Producten 41-50 van 214

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.6

13133 beoordelingen