Blog

 1. Van de Sanden Shirt

  Van de Sanden Shirt

  Shanice van de Sanden is misschien wel de grootste sfeermaker bij het Oranje dameselftal en kan ook nog eens een aardig balletje trappen. De 26-jarige aanvalster maakt in het Oranje shirt indruk met haar snelheid en vaak haarscherpe voorzetten. En dat heeft het Nederlands Elftal al flink wat belangrijke doelpunten opgeleverd.

  Lees verder...
 2. Martens Shirt

  Martens Shirt

  Het is weer genieten bij het Nederlands Elftal. Terwijl het herenelftal met spelers als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong in het Oranje shirt weer reden tot hoop biedt, is dat bij de vrouwen net zo het geval. En bij de dames denken we al snel aan namen als Vivianne Miedema en Lieke Martens die in hetzelfde Oranje-shirt indruk maken. En met die twee hebben we het meteen over de beste speelsters van de wereld.

  Lees verder...
 3. Miedema Shirt

  Miedema Shirt

  We staan er misschien niet helemaal bij stil, maar over iets meer dan een maand begint alweer het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. En als het aan ons ligt wordt Vivianne Miedema daar de sterspeelster van het toernooi. Al zal ze daar ook alles aan doen, want wat maakt de spits van de Oranje Leeuwinnen dit seizoen grootse indruk.

  Lees verder...
 4. Top 10 Lelijkste Voetbalshirts

  Top 10 lelijkste voetbalshirts ooit

  We doen het liever niet, maar we kunnen er niet omheen als we het over voetbalshirts hebben: lelijke shirts. Want hoewel er natuurlijk oneindig veel voetbalshirts zijn, kan datzelfde worden gezegd over lelijke voetbalshirts.

  Waar we het dan over hebben? Nee, niet over lelijke voetbalshirts omdat het toevallig over een shirt van een rivaal gaat, maar puur gekeken naar het design van de shirts. We hebben er 10 voor je uitgezocht en ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: ze zijn foeilelijk!

  Lees verder...
 5. Hoeveel verdient Messi? Duizelingwekkend veel!

  Hoeveel verdient Messi

  Dat er een hoop geld in het voetbal omgaat, dat weten we allemaal. Niet zo gek ook dat voetbalshirts enorm prijzig zijn, net als een kaartje voor een voetbalwedstrijd. Als je een beetje kunt ballen, haal je daar meer salaris mee op dat zo’n beetje elke andere baan. Toch zijn er een aantal uitzonderlijke gevallen in de voetbalwereld zoals Leo Messi en Cristiano Ronaldo. En dat betekent ook weer enorme salarissen.

  Lees verder...
 6. Messi vs. Ronaldo: wie is nu echt de GOAT?

  Messi vs. Ronaldo

  Het is een verhitte discussie die al jaren aanhoudt, maar wel gelijk één van de meest vermakelijke discussies uit de voetbalgeschiedenis: die van Messi vs. Ronaldo. Dat beide spelers ook nog talloze keren tegenover elkaar stonden bij hun clubs Barcelona en Real Madrid wakkerde de discussie nog meer aan en met de Ballon d’Or-uitreikingen werd daar nog een stapje bovenop gedaan. Een vrij recent fenomeen aan de discussie is de verwijzing naar de GOAT: oftewel the Greatest Of All Time.

  Lees verder...
 7. Top 10 Mooiste Voetbalshirts

  Top 10 mooiste voetbalshirts ooit

  Bij Voetbalshirtskoning.nl zijn we liefhebber van alles wat met voetbal merchandising te maken heeft. Toch hebben de voetbalshirts zelf een speciaal plekje in ons hart en daarom vinden we het de hoogste tijd voor een top 10 mooiste voetbalshirts. Daarbij kijken we zowel naar moderne als klassieke voetbalshirts, want sommige shirts uit de jaren ‘70 zouden ook vandaag de dag niet misstaan. Van retro tot modern: dit zijn wat ons betreft de 10 mooiste voetbalshirts die we ooit op een voetbalveld hebben gezien:

  Lees verder...
 8. WK vrouwen voetbal 2019: alles wat je erover moet weten

  WK vrouwen voetbal 2019 Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar we kunnen niet wachten tot het begin juni is. Dan zijn niet alleen de temperaturen een stuk hoger, maar begint ook het WK voetbal voor vrouwen. En met het EK-succes in eigen land heeft heel Nederland het volste vertrouwen in de dames. Zal het ze lukken? Europees én wereldkampioen? Lees verder...
 9. Nederlands Elftal Shirt Memphis Depay

  Nederlands Elftal shirt 2018 2019

  Met Oranje gaat het de laatste tijd alweer een stuk beter en dat komt onder meer als het het Nederlands Elftal shirt van Memphis Depay zien voorbijkomen. Net als andere bepalende spelers zoals Frenkie de Jong of Matthijs de Ligt geldt dat Memphis Depay internationaal indruk maakt. Dat doet het wekelijks in het voetbalshirt van Olympique Lyon. Daar scoort de aanvaller doelpunt na doelpunt en geeft hij de ene na de andere assist. Bij Oranje wordt hetzelfde van hem verwacht en allemaal met één einddoel: kwalificatie voor het EK 2020.

  Lees verder...
 10. Nederlands Elftal Shirt De Ligt

  Nederlands Elftal Shirt De Ligt

  Op 12 december zou er weer een nieuw lichtpuntje zijn voor het Nederlands voetbal en dus ook het Nederlands Elftal shirt. Ajax-captain en Oranje-verdediger Matthijs de Ligt zou gekozen worden tot de Golden Boy van 2018. En da’s een flinke eer als je je bedenkt dat De Ligt pas de tweede Nederlandse speler is die is gekozen tot Golden Boy. Alleen Rafael van der Vaart deed hem dat in 2003 na. Dat ook Justin Kluivert tot de genomineerden behoorde, zorgt er alleen maar voor dat we nog meer hoop krijgen in het Nederlands Elftal. En dat het voetbalshirt van Oranje schitterend als vanouds.

  Lees verder...

Producten 41-50 van 224

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen