Blog

 1. Ajax Thuisshirt 2019-2020

  Ajax Thuisshirt 2019-2020

  Toegegeven, we zijn wat aan de late kant met onze review over het Ajax thuisshirt 2019-2020, maar dat maakt het shirt er niet minder spectaculair om. Er is nogal wat veranderd ten opzichte van het shirt van afgelopen seizoen, maar er zal in Amsterdam toch zeker worden gehoopt dat het shirt net zo legendarisch wordt. 

  Lees verder...
 2. Real Madrid Uitshirt 2019-2020

  Real Madrid Uitshirt 2019-2020

  Vorig seizoen was het shirt nog donkergrijs/zwart, maar voor dit seizoen is het Real Madrid uitshirt 2019-2020 net wat tintjes lichter. Hoewel het nieuwe uitshirt wel het één en ander weg heeft van het shirt van vorig jaar, zien we ook meteen een gelijkenis met het nieuwe thuisshirt van Real Madrid: de accenten zijn namelijk in de gouden kleur. En daarmee wil de Madrileense waarschijnlijk doen geloven dat het dit seizoen dan weer moet gebeuren: de prijzen moeten naar het Santiago Bernabéu.

  Lees verder...
 3. Barcelona Thuisshirt 2019-2020

  Barcelona Thuisshirt 2019-2020

  FC Barcelona is de laatste tijd flink in het nieuws en dat komt ook door het design van het nieuwe Barcelona thuisshirt 2019-2020. Natuurlijk, de transfer van Frenkie de Jong naar de Catalaanse club is breed uitgemeten in de wereldwijde pers, maar dat shirt: oei! Want wat dacht je ervan dat de kenmerkende verticale blaugrana banen ineens op een hele manier zijn verwerkt? Al is daar in dit geval wel een reden voor. We leggen het je hieronder uit hoe het zit met de gedachte achter het opmerkelijke design.

  Lees verder...
 4. Real Madrid Thuisshirt 2019-2020

  Real Madrid Thuisshirt 2019-2020

  Tijdens de zomerperiode is er altijd veel te doen rondom Real Madrid en tijdens de presentatie van het Real Madrid thuisshirt 2019-2020 bleek dat niet anders. Want terwijl Lucas Vázquez, Sergio Ramos, Luka Modric, Karim Benzema en Gareth Bale poseerden in het nieuwe Real Madrid thuisshirt werden er wel meteen de nodige vraagtekens gezet. Zo’n beetje elk seizoen zijn er immers geruchten dat vooral Benzema en Bale gaan vertrekken en elk seizoen staan ze er gewoon weer. Naast de gebruikelijke gezichten spelen Eden Hazard, Luka Jović, en Éder Militão in elk geval ook in het nieuwe voetbalshirt van de Madrilenen. En dat belooft nogal wat.

  Lees verder...
 5. ADO Den Haag Thuisshirt 2019-2020

  ADO Den Haag Thuisshirt 2019-2020

  Als de publiekslievelingen Tom Beugelsdijk en Lex Immers in het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt 2019-2020 poseren dan weet je dat het goed zit. De geboren Hagenezen stonden natuurlijk maar al te graag klaar in het nieuwe thuisshirt dat is ontworpen door het Italiaanse sportmerk Errea. Het is in dit shirt dat de Hagenezen aankomend seizoen zullen spelen in de Eredivisie en bekerwedstrijden.

  Lees verder...
 6. PSV Thuisshirt 2019-2020

  PSV Thuisshirt 2019-2020

  Er werd lang over gespeculeerd, maar Bruma werd dan uiteindelijk toch gepresenteerd bij PSV en wel meteen in het PSV thuisshirt 2019-2020. De in het Afrikaanse Guinee-Bissau geboren Portugese aanvaller komt over van het Duitse RB Leipzig en daarbij werd 12 miljoen euro voor de 7-voudig international betaald. Dit is het shirt waarin de Portugees moet schitteren en wel vooral tijdens de thuiswedstrijden in de Eredivisie en de Champions League.

  Lees verder...
 7. Manchester City Thuisshirt 2019-2020

  Manchester City Thuisshirt 2019-2020

  Hoewel het al even bekend was, zal het voor veel voetbalfans toch een gek beeld zijn geweest: het nieuwe Manchester City thuisshirt 2019-2020 is niet van Nike, maar van Puma. Het Duitse sportmerk vervangt namelijk het Amerikaanse Nike als sponsor. En wie de voetbalmode een beetje in de gaten houdt, weet dat de collecties van Puma ook hartstikke gaaf kunnen zijn (denk alleen maar al aan Borussia Dortmund, Arsenal en Italië bijvoorbeeld). Dit is het tenue waarin de Engelse kampioen de wedstrijden zal spelen in de Premier League, de FA Cup en de Champions League thuisduels. 

  Lees verder...
 8. Feyenoord Thuisshirt 2019-2020

  Feyenoord Thuisshirt 2019-2020

  Het was even wachten op het Feyenoord thuisshirt 2019-2020, maar hij’s dan eindelijk daar. In Nederland is het één van de meest populaire voetbalshirts en de vele Feyenoord-fans hebben dus even geduld moeten hebben. Adidas en de club hebben even op zich laten wachten, maar misschien heeft dat wel weer alles te maken met de nieuwe shirtsponsor. Waar het voetbalshirt op het eerste oog wordt door gekenmerkt? Door een klassiek ontwerp.

  Lees verder...
 9. Paris Saint-Germain Thuisshirt 2019-2020

  Paris Saint-Germain Thuisshirt 2019-2020

  Het Paris Saint-Germain thuisshirt 2019-2020 is daar en daarbij zullen een aantal dingen meteen opvallen: de andere banen én een andere sponsornaam. En dat is toch best een wat gek gezicht. Of dat betekent dat het voetbalshirt niet mooi is? Alles behalve. Maar de meeste fans van PSG zullen er waarschijnlijk wel even aan moeten wennen. Dat het thuisshirt van de Parijzenaren veel later is gepresenteerd dan van andere Europese clubs heeft alles te maken met die nieuwe sponsor. Het contract met  hoofdsponsor ALL (Accour Live Limitless) is namelijk pas per 1 juli ingegaan. Benieuwd naar alles omtrent dit shirt? We nemen het met je door: van top tot teen. 

  Lees verder...
 10. Groenen Shirt

  Groenen Shirt

  Jackie Groenen is op 24-jarige leeftijd uitgegroeid tot één van de bepalende spelers in het Oranje dameselftal en dat betekent dat ze tijdens het aankomende WK 2019 in Frankrijk een flinke verantwoordelijkheid. Samen met andere dragende speelsters als Martens en Miedema moet ze de Oranje Leeuwinnen op het sleeptouwen nemen.

  Lees verder...

Producten 31-40 van 224

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.5

15262 beoordelingen