Blog

 1. België Thuisshirt 2020-2021

  België Thuisshirt 2020-2021

  Er zijn er een aantal geweest die iets minder mooi waren, maar het nieuwe België thuisshirt 2020-2021 is toch wel heel erg gaaf geworden. Natuurlijk, de kleuren zijn precies zoals we dat gewend zijn, maar het zit ‘m dit keer vooral in de details. Wat we misschien wel het mooist vinden is het nieuwe embleem van de KBVB. Zo heeft het wapen een wel heel erg koninklijke uitstraling en daar is in dit geval een speciale reden voor. Hoe het precies zit? Dat leggen we je graag uit in onze uitgebreide voetbalshirt review. We bespreken het België thuistenue van top tot teen.

  Lees verder...
 2. Nederlands Elftal Thuisshirt 2020-2021

  Nederlands Elftal Thuisshirt 2020-2021 Het gaat al een tijdje best prima met het Nederlands Elftal en gelukkig is daar onlangs een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd: het Nederlands Elftal thuisshirt 2020-2021 is namelijk ook hartstikke mooi geworden. Want dat Oranje er voetballend gezien weer goed voor staat, dat wisten we uiteraard, maar het is wel heel lekker als het EK 2020 wordt Lees verder...
 3. Nederlands Elftal Uitshirt 2020-2021

  Nederlands Elftal Uitshirt 2020-2021

  We hebben de volste vertrouwen in Ronald Koeman en z’n mannen en dat maakt het Nederlands Elftal uitshirt 2020-2021 weer net iets glansrijker. Hij is donker van kleur geworden en de meeste voetbalfans zal het shirt wel enigszins bekend voorkomen. Het uitshirt van het Nederlands van 2012 had namelijk dezelfde zwart-oranje kleurencombinatie en dat geldt ook voor verschillende trainingscollecties van de laatste jaren. Terwijl 2012 een rampjaar zou blijken, hebben we er nu meer vertrouwen in: op het komende EK 2020 moet het Nederlands Elftal als vanouds schitteren.

  Lees verder...
 4. Waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Adidas heeft de Climacool technologie, Nike heeft de Dri Fit technology en Puma heeft weer de Dry Cell technologie. In hun eigen laboratoria wordt voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van shirts en wel met een duidelijk doel: de drager moet zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Oftewel: voetballers moeten het shirt nauwelijks voelen, ook als het shirt nat wordt door de transpiratie. En dat brengt ons weer bij een vraag die veel voetbalfans bezig houdt: waar worden voetbalshirts van gemaakt?

  Lees verder...
 5. Wat betekenen sterren op voetbalshirts?

  Wat betekenen sterren op voetbalshirts?

  Misschien kun je je het nog wel herinneren: er was zoveel om te doen in 2011. Ajax zou de 30ste landstitel pakken en dat betekende dat die felbegeerde derde ster werd behaald. Je weet wel, die drie sterren die boven het clublogo prijken. PSV heeft er bijvoorbeeld 2, terwijl er boven het Feyenoord-logo één ster te zien is. Pakken we het shirt erbij van 5-voudig wereldkampioen Brazilië dan zien we 5 sterren op het voetbalshirt, terwijl het Bayern München shirt er 4 laat zien, maar wel weer 29 keer kampioen is geworden van Duitsland. En daarmee wordt het misschien wel lastig. Dus wat betekenen die sterren op voetbalshirts nou? We leggen het je graag uit.

  Lees verder...
 6. Wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

  Wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

  Er zijn een paar momenten per jaar die altijd worden gekoesterd door de gemiddelde voetbalfan. Denk bijvoorbeeld aan het eerste duel van het seizoen of het begin van de tweede seizoenshelft na de winterstop. Een van de momenten voor de nodige oproering zorgt is het moment dat het nieuwe voetbalshirt worden gelanceerd. Dat brengt ons meteen bij een veelgestelde vraag: wanneer komen nieuwe voetbalshirts uit?

  Lees verder...
 7. Bayern München Thuisshirt 2019-2020

  Bayern München Thuisshirt 2019-2020

  Het is een wat raar gezicht, maar het Bayern München thuisshirt 2019-2020 zal toch echt niet worden gedragen door Arjen Robben. De Groninger gaf onlangs te kennen te zullen stoppen met het voetbal en dat zal voor zowel de supporters van Bayern, Oranje als de gemiddelde voetfbalfan een teleurstelling zijn geweest. Dat neemt niet weg dat het shirt op zich weer wel het bespreken waard is. Het shirt, of beter gezegd, het volledige tenue is nogal rood. Wekt dat je nieuwsgierigheid? Lees dan snel verder. 

  Lees verder...
 8. Hoe moet je voetbalshirts wassen?

  Hoe moet je voetbalshirts wassen?

  Je hebt weer hartstikke je best gedaan en dat is te zien aan het voetbalshirt: hij’s kletsnat, zit vol met vlekken en tja.. hij ruikt ook niet al te best. Oftewel: wassen maar! En als je aan het wassen slaat, dan wil je wel dat de voetbalshirts zo voorzichtig mogelijk worden gewassen. Want je wil natuurlijk niet dat het logo of de bedrukking van het shirt los gaan laten en die vlekken moeten er uiteraard wel allemaal uit. Maar hoe doe je dat nou: die voetbalshirts wassen? 

  Lees verder...
 9. Juventus Thuisshirt 2019-2020

  Juventus Thuisshirt 2019-2020

  Hoewel het Juventus shirt altijd wel iets bijzonders heeft, is het Juventus thuisshirt 2019-2020 van een andere orde. Dit is namelijk het voetbalshirt waarin één van ‘s werelds beste voetballers ooit wekelijks in te zien zal zijn: Cristiano Ronaldo. Toch zal het shirt ook opvallen door het design zelf. Want dat het shirt is opgedeeld in twee helften waarvan de ene helft zwart is en de ander wit; dat hadden we nog niet eerder gezien. Reden genoeg om je meer te vertellen over het nieuwste thuisshirt van Juve.

  Lees verder...
 10. Ajax Uitshirt 2019-2020

  Ajax Uitshirt 2019-2020

  Vlak na de officieuze kampioenschap werd het nieuwe Ajax uitshirt 2019-2020 gepresenteerd en dat is nogal een goed gekozen moment. Wel moest voor de formaliteit nog even worden gewonnen tegen de Graafschap en dat lukte met 1-4 vrij eenvoudig. De Amsterdammers bezegelden het successeizoen met het kampioenschap en het was ook meteen de wedstrijd waarin het uitshirt van Ajax voor het eerst werd gedragen.

  Lees verder...

Producten 21-30 van 224

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.5

15262 beoordelingen