Blog

 1. Chelsea Thuisshirt 2020-2021

  Chelsea Thuisshirt 2020-2021

  It’s a Chelsea/London thing, dat is de leus die aan het nieuwste Chelsea thuisshirt 2020-2021 is gehangen. En dat is ook meteen de leus waar Hakim Ziyech mee te maken krijgt. De ex-Ajacied speelt dit seizoen onder nummer 22 in Londense dienst en krijgt daarmee met de Londense voetbalcultuur te maken in één van de belangrijkste voetbalsteden van de wereld. Ziyech zal tijdens zijn avontuur in de UK in elk geval een fraai voetbalshirt mogen dragen dat is ontworpen door Nike. Wat het verhaal is achter dit voetbalshirt? Je leest het in onze complete beoordeling van het Chelsea thuisshirt.

  Lees verder...
 2. Liverpool Thuisshirt 2020-2021

  Liverpool Thuisshirt 2020-2021

  Het duurde even, maar hij is er dan eindelijk: het nieuwe Liverpool thuisshirt 2020-2021. Dat het zolang duurde had een reden: de coronacrisis. New Balance zou het stokje namelijk doorgeven aan Nike, maar door het coronavirus liep alles net even iets anders. Het vorige seizoen duurde net wat langer dan normaal gesproken en dat betekende wel dat de resterende wedstrijden nog in het oude shirt moesten worden afgemaakt. Pas toen het seizoen echt gespeeld was, zou Nike in beeld komen met de presentatie van het nieuwste Liverpool shirt. En dat is best een opmerkelijke editie.

  Lees verder...
 3. Paris Saint-Germain Thuisshirt 2020-2021

  Paris Saint-Germain Thuisshirt 2020-2021

  Ze gingen jammerlijk af tegen het ijzersterke collectief van Bayern München, maar met het nieuwe Paris Saint-Germain thuisshirt 2020-2021 moet een nieuw begin worden gemaakt. Dat nieuwe begin komt amper een paar weken na de verloren Champions League-finale tegen de Duitsers, maar dat neemt niet weg dat het om een wel heel erg fraai design gaat. En dat design, daar zit het ‘m juist in. Er is namelijk een leuk feitje over dit nieuwe voetbalshirt van PSG die vooral de Ajacieden onder ons deugd zal doen. Benieuwd hoe dat zit? Lees dan onze complete review van het PSG shirt.

  Lees verder...
 4. Manchester United Thuisshirt 2020-2021

  Manchester United Thuisshirt 2020-2021

  Niet iedereen had het zien aankomen, maar het Manchester United thuisshirt 2020-2021 zal worden gedragen door niemand minder dan Donny van de Beek. Dat zal ‘ie doen met rugnummer 34 als eerbetoon aan z’n maatje Nouri. Terwijl veel voetbalfans stiekem dachten dat de blonde middenvelder zou worden gepresenteerd door FC Barcelona is het Manchester United dat aan het langste eind trekt. En dat is wat ons betreft ook een hele prima transfer. Bovendien was ook Nouri er erg emotioneel onder toen hij het nieuws van de transfer hoorde. Volgens z’n vader zouden er tranen over z’n wangen zijn gelopen. Vinden we heel erg mooi!

  Lees verder...
 5. Barcelona Uitshirt 2020-2021

  Barcelona Uitshirt 2020-2021

  Het Barcelona uitshirt 2020-2021 is zwart van kleur geworden en dat is best opmerkelijk. Want er was een tijd dat er nauwelijks zwarte voetbalshirts waren, terwijl het inmiddels juist weer als hip en modieus wordt gezien. Al zal het bij het nieuwe Barcelona uitshirt ook wel te danken zijn aan de gouden details. Die zorgen ervoor dat het shirt net iets meer uitstraling krijgt dan een willekeurig donker shirt. In het geval van Barça krijgt het wat ons betreft alleen net wat meer elan als we voetballers als Frenkie de Jong en Leo Messi in het shirt zien! Want, jawel, Messi SE QUEDA.

  Lees verder...
 6. Ajax Thuisshirt 2020-2021

  Ajax Thuisshirt 2020-2021

  We zijn wat aan de late kant met onze review over het nieuwe Ajax thuisshirt 2020-2021 van Adidas, maar dat maakt het Ajax voetbalshirt er uiteraard niet minder spectaculair om. Er zijn nogal wat dingen anders als we het shirt vergelijken met het voetbalshirt van vorig jaar. Sinds een paar jaar heeft de Amsterdamse club weer enorm aan status gewonnen in Europa en daardoor zou het nieuwste Ajax shirt wel eens weer kunnen uitgroeien tot een ware klassieker. Komend seizoen komt Ajax namelijk weer uit in de Champions League. Slagen ze er weer in om indruk te maken?

  Lees verder...
 7. Real Madrid Uitshirt 2020-2021

  Real Madrid Uitshirt 2020-2021

  Het nieuwste Real Madrid uitshirt 2020-2021 is een directe verwijzing naar het seizoen 2014-2015 en dat is best opmerkelijk. In dat seizoen zou Real noch kampioen worden, noch de Champions League winnen. Wat het wel won was de UEFA Super Cup en het WK voor clubteams, maar de twee grootste prijzen bleven toch achterwege. Afgelopen seizoen werd wel het landskampioenschap verovert, maar gebeurde dat door de coronacrisis zonder al te veel flair. Of het nieuwe shirt van Real wel over flair beschikt? Dat vertellen we je in onze complete review over het nieuwste voetbalshirt van de Madrilenen.

  Lees verder...
 8. Barcelona Thuisshirt 2020-2021

  Barcelona Thuisshirt 2020-2021

  Kledingsponsor Nike zou het FC Barcelona thuisshirt 2020-2021 al op 14 juli presenteren, maar het is de laatste 2 weken dat er pas echt een hoop rumoer uit het Camp Nou komt, want, jawel, Messi is onderdeel van de nieuwe marketingcampagne. Tijdens de lancering was er al wel een hoop verbazing zijn dat het Barça shirt niet beschikbaar was in een replica editie, omdat er kleurverschillen zouden zijn na een paar keer wassen. De laatste weken is er een discussie van een hele andere orde: het is enorm roerig rondom het mogelijke vertrek van Lionel Messi. Het is daarom maar de vraag of de Argentijn volgend seizoen in dit Barcelona thuisshirt te bewonderen is. 

  Lees verder...
 9. Real Madrid Thuisshirt 2020-2021

  Real Madrid Thuisshirt 2020-2021

  Het was door de hele coronacrisis even wat langer wachten dan gebruikelijk, maar het Real Madrid thuisshirt 2020-2021 is dan eindelijk daar. En het voetbalshirt van Real is weer enorm herkenbaar geworden. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de gebruikelijke clubkleuren, maar we doelen eigenlijk ook op een ander shirt uit het recente verleden dat ons doet denken aan deze editie. Om welk shirt dat gaat, leggen we hieronder uit. In onze uitgebreide review over het Real thuisshirt 2021-2021 bespreken we het complete tenue van Adidas met je: van top tot teen, de arriba abajo

  Lees verder...
 10. Juventus Thuisshirt 2020-2021

  Juventus Thuisshirt 2020-2021

  In het afgelopen roerige voetbalseizoen werd Juventus opnieuw kampioen en het Juventus thuisshirt 2020-2021 viert die titel. Zo zal de Italiaanse scudetto weer op het Adidas voetbalshirt prijken, maar zal dit nieuwe shirt ook worden gedragen tijdens de Coppa Italia en Champions League-duels. Opnieuw is het Adidas dat het shirt heeft ontwikkeld en dat is duidelijk te merken aan alle details op het voetbalshirt. Leuk is, is dat ook Matthijs de Ligt op de foto zou gaan om het shirt te presenteren. Kortom: volop reden om je meer te vertellen over het Juventus 2020-2021 shirt in onze review.

  Lees verder...

Producten 11-20 van 224

Toon per pagina

Klantbeoordeling 8.5

15716 beoordelingen