Bayern München Voetbalbroekje Uit 2015-2016

Op = Op

Product uit assortiment

Bekijk de alternatieven

Bayern München Voetbalbroekje Uit 2015-2016

Bayern München Voetbalbroekje Uit 2015-2016

In tegenstelling tot andere Europese giganten verdient Bayern een pluim wat betreft het financiële beleid. Verantwoord management en transfers die geheel volgens de regels worden uitgevoerd. De club Bayern München is gezond, zowel op financieel als sportief vlak. De club van Arjen Robben werkt volgens een helder beleid op het gebied van strategie en tactiek en verliest daarbij niet de controle. De Zuid-Duitsers kunnen trots op zichzelf zijn met een ijzersterke selectie, een hondstrouwe aanhang en een mooi modern voetbalstadion. 

Het witte uitshirt loopt vlekkeloos over in het eveneens witte voetbalbroekje. Het typerende Bayern logo en de overige details, zoals de strepen en de sterren, zijn netjes verwerkt in het goedkope replica voetbalbroekje. Als jonge Bayern fan kun jouw kindermaat aangeven in de tabel hiernaast. Ben je wat ouder dan is ook jouw maat ongetwijfeld beschikbaar. Want Voetbalshirtskoning probeert aan elke voetbalfan te denken. 

Extra informatie

Artikelnummer 3322
Kleur Wit
Materiaal Polyester - extra zware kwaliteit met een mesh structuur
Uitvoering Niet origineel / fanartikel
Producttype Voetbalbroekjes
Merk Geen merk / fanartikel
Seizoen 2015-2016
Club Bayern München

Klantenreviews

"Heel goed!"
Review door Nora (Geplaatst op 02-06-2016)
Prijs-kwaliteit verhouding
Voldoet aan de verwachting
Alles wat ik dacht had ik gelijk! Ik dacht ook eerst van: ik weet niet of je bruine vlekken eruit krijgt van het vallen enzo. Maar dat krijg je er gewoon uit!
Pluspunten
  • Vlekken gaan er makkelijk uit
  • Zit fijn
  • Het is soepel
Minpunten
  • Niet het echt logo maar dat staat er ook bij in de beschrijving