Ajax Uitshirt

Ben jij een Ajacied in hart en nieren en volg jij de prestaties op nauwe voet? Als je naar een complete collectie streeft dan mag een Ajax uitshirt niet ontbreken. Naast het traditionele rood-wit ben je met het Ajax uitshirt ook klaar wanneer jouw club buiten de Amsterdam Arena speelt. 

Sorteer op:

9 artikel(en)  | 

Producten per pagina:

Sorteer op:

9 artikel(en)  | 

Producten per pagina:

De kracht van een voetbalshirt

Draag jij met volle trots het Ajax shirt? Veel Ajax supporters dragen de Amsterdamse club een warm hart toe vanwege het vernieuwende spelsysteem en de rijke voetbalgeschiedenis. Het elegante rood-witte shirt en het embleem van de Griekse god zijn kenmerkend voor de club en de trots voor de vele Ajax supporters. Naast het klassieke thuisshirt kent het Ajax uitshirt doorgaans een frisse uitstraling die helemaal bij deze tijd past. Hoewel het Ajax uitshirt elk seizoen varieert, staat deze over het algemeen bekend als modern en bijzonder stijlvol. Voetbalshirtskoning zorgt graag voor een compleet aanbod en dat betekent dat er in het assortiment uiteraard ook een plekje is vrijgemaakt voor het Ajax uitshirt.

Het Ajax uitshirt voor de echte Ajacied

Zit jij altijd op het puntje van je stoel wanneer Ajax voetbalt en doe je dit ook volledig in stijl met een bijpassend Ajax shirt? Als je favoriete club aantreedt in het uitshirt dan is het wel zo gaaf om zelf ook te zijn gekleed in dezelfde kleuren. In de uitgebreide Ajax fanshop is daarom een brede collectie van Ajax artikelen te vinden. In elke productcategorie vind je wel een bijpassend Ajax product. Naast het Ajax thuisshirt zijn er in de Ajax sectie van de voetbalwinkel, ook thuisshirts, complete tenues en additionele artikelen zoals petten beschikbaar. Ajacieden, sla jullie slag en neem een kijkje in de voordelige online shop.

Een persoon tintje geven aan het Ajax uitshirt

Als echte Ajacied kijk je natuurlijke elke wedstrijd. Of sterker nog, met regelmaat ben je in de Amsterdam Arena te vinden. Een Ajax uitshirt mag dan absoluut niet ontbreken in je kledingkast. Geef je er graag een persoonlijk tintje aan door te kiezen voor het bedrukken van je shirt met je eigen naam of die van je favoriete Ajax speler? Daar is gelukkig aan gedacht. Naast de mogelijkheid tot shirt bedrukking is het Ajax shirt ook beschikbaar in allerlei maten, en voor de liefhebbers, ook leverbaar met lange mouwen. Pak je het liever gelijk helemaal aan? Dan kun je kiezen voor een volledig Ajax tenue bestaande uit voetbalkousen, een voetbalbroekje en uiteraard het Ajax shirt.